SolarEdge

High-performance Smart Energy technologie, dat is waar het bij het merk SolarEdge om draait. Dit zie je terug in de hoogwaardige omvormers die meer doen dan zonne-energie omzetten in elektriciteit. Zo kunnen deze worden geleverd met power optimizers om de opbrengst per zonnepaneel te verhogen. Bovendien monitoren en beheren de SolarEdge omvormers de productie, de opslag én het gebruik van zonne-energie, waardoor een Smart Energy-woning wordt gecreëerd.

22 producten

Pagina

22 producten

Pagina

SolarEdge omvormer

Bij LEPO Solar vind je onze SolarEdge omvormer in 3 modellen: de 3-fase omvormer, de 1-fase omvormer met HD-Wave technologie en dit laatste model inclusief EV-oplader. Elk apparaat is speciaal ontwikkeld om te kunnen werken met power optimizers om de opbrengst per zonnepaneel te verhogen. Bovendien profiteer je bij iedere Solar Edge omvormer van een superieur rendement. De modellen die wij aanbieden zijn vooral geschikt voor gebruik in residentiële systemen.

Monitoring van SolarEdge omvormers

Een groot voordeel van de omvormers van SolarEdge is de monitoring op afstand. Zo kun je contact maken met jouw omvormer via een app of andere internetverbinding. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om de omvormer in te stellen, maar ook om deze te beheren. Wanneer je de omvormer combineert met power optimizers kun je bovendien elk zonnepaneel apart monitoren. Door de uitgebreide SolarEdge monitoring weet je daardoor snel wat er precies speelt bij een eventuele storing.

Waarom SolarEdge & LEPO Solar

Naast de omvormers van SolarEdge uit onze groothandel vind je bij LEPO Solar een ruim aanbod zonnepanelen van vooraanstaande merken, zoals Q-CELLS en URE. Door onze topkwaliteit omvormers te combineren met onze hoogwaardige panelen profiteer je van het hoogst mogelijke rendement. Wanneer je kiest voor de omvormer inclusief EV-oplader van SolarEdge uit onze groothandel, worden netstroom en zonne-energie gecombineerd om jouw elektrische auto sneller op te laden.

Solar Edge

SolarEdge zakelijk

Bij LEPO Solar is het mogelijk om omvormers van SolarEdge zakelijk in te kopen. Dit houdt in dat je grotere aantallen kunt aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien hebben wij onze omvormers en zonnepanelen ruim op voorraad, waardoor we kunnen zorgen voor een snelle levering. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Uw omvormers van SolarEdge op zakelijk gebied kopen doet u bij LEPO Solar. U krijgt standaard een garantie van 12 jaar die te verlengen is tot 20 of 25 jaar!