Zonnepanelen zakelijk kopen?

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen? Heel slim. Naast dat u gaat besparen op uw energiekosten, bent u ook meteen Duurzaam Maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Goed voor het milieu, maar ook zeker goed voor de naam van uw bedrijf. Dus zonnepanelen zijn - zeker zakelijk gezien - een win-win.

Zonnepanelen zakelijk kopen

Zakelijke zonnepanelen kopen of huren?

De interesse in zonnepanelen is er, maar u loopt misschien nog rond met de vraag: is het voordeliger om te huren of toch om zakelijk zonnepanelen te kopen?

De overheid wil graag dat ook u milieuvriendelijk energie verbruikt. Daarom helpt de overheid ondernemers graag een handje met subsidies. Uw onderneming moet dan wel winst maken om in aanmerking te komen voor deze subsidies.

Daar komt bij dat we een aantrekkelijke prijs kunnen bieden wanneer er grote aantallen wordt gekocht.

Investering dat zichzelf terugverdient

Zonnepanelen is een investering, maar uiteindelijk verdient het zichzelf terug. Wanneer dat is, hangt af van wat u nu verbruikt per jaar. Is dat minder dan 10.000 Kwh? Dan is de terugverdientijd tussen de 5 en 8 jaar. Verbruikt u nu meer dan 50.000 kWh, dan duur het terugverdienen iets langer: 14 tot 17 jaar.

Welke zonnepanelen kopen?

We leveren zonnepanelen van merken als URE en Q-CELLS. Beide een uitstekende keus. De panelen van Q-CELLS zijn ook zeer effectief bij relatief weinig zonnestralen. En als de zon wel flink schijnt en de temperaturen zijn tropisch te noemen, dan is dat geen probleem voor beide merken. Zonnepanelen moeten dan ook wel tegen alle weersinvloeden kunnen, gezien ze het hele jaar door op uw dak liggen. Maar de panelen zijn ook opgewassen tegen extreme weersomstandigheden, zoals een pak sneeuw of stevige winden en extreme temperaturen.

Zakelijke zonnepanelen van Q-CELLS & URE

Uw voordelen van groothandel LEPO Solar

  • Aantrekkelijke prijzen bij grote aantallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen en advies
  • Gaat er een paneel onverwacht kapot binnen de garantieperiode? Dan vervangen we deze voor u.

Kosten?

Meer weten over zakelijk aanschaffen van zonnepanelen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.