URE zonnepanelen

Bij LEPO Solar bieden we zonnepanelen van URE: de United Renewable Energy Corporation. URE is een fusie van NSP, Solartech en GINTECH. Zij zijn samen de grootste zonnecel- en moduleproducent van Taiwan en hebben een belangrijke rol gespeeld bij de groei van de zonne-energiesector. NSP was zelfs één van de grootste producenten ter wereld. Je vindt een ruim aanbod van URE onnepanelen bij LEPO Solar!

2 producten

2 producten

Waarom United Renewable Energy?

Je profiteert van de hoogste kwaliteit als je kiest voor URE zonnepanelen. URE is een Tier 1-producent. Dit houdt een aantal dingen in:

  • Alle onderdelen van de zonnepanelen worden door het bedrijf zelf ontwikkeld.
  • Binnen het bedrijf wordt continu gezocht naar manieren om het rendement van de zonnepanelen te verhogen.
  • Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van machinale productie. Hierdoor zijn de prijzen van de zonnepanelen lager en kan er meer worden geïnvesteerd in het verhogen van de kwaliteit.
  • Het is een bedrijf dat al langer dan 5 jaar zonnepanelen produceert.

Hieronder lees je wat deze voordelen voor jou in de praktijk betekenen. 

Jouw voordelen met URE zonnepanelen

  • Weinig energieverlies; de meeste zonne-energie wordt opgevangen voor een maximale hoeveelheid elektriciteit.
  • De zonnepanelen zijn stevig; bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw.
  • Uniforme kleur; dit geeft uw dak met zonnepanelen een strakke uitstraling.
  • Makkelijk te solderen voor een snelle installatie

Bovendien worden deze zonnepanelen zo groen mogelijk geproduceerd, met als doelstelling zo weinig mogelijk afval te genereren.

25 jaar garantie 

Bij URE krijg je 10 jaar garantie op de producten. Daarnaast biedt het merk je maar liefst 25 jaar garantie op het vermogen dat de panelen leveren. Die garantie betekent dat ze 25 jaar na de aankoop nog steeds 97% van hun oorspronkelijke vermogen leveren

Zakelijke zonnepanelen

Wil je graag onze United Renewable Energy zonnepanelen op zakelijk gebied kopen? Dat kan! Wij hebben onze zonnepanelen en omvormers ruim op voorraad. Afhankelijk van het model bestel je de panelen verpakt in een doos met 26 stuks of een pallet met 30 stuks. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere dozen of pallets te kopen.

Vraag een offerte aan en we komen bij je terug met een aantrekkelijke prijs.

Meer weten over zonne-energie van URE?

Wil je meer weten over de oplossingen voor zonne-energie met URE? Neem dan contact met ons op. We komen er uiteraard zo snel als mogelijk op terug.