Montagemateriaal

Bij Groothandel LEPO Solar erkennen we het cruciale belang van hoogwaardig montagemateriaal. Dit materiaal vormt niet alleen de solide basis voor de montage van zonnepanelen, maar is ook een essentieel onderdeel van jouw zonne-energie installatie. Met LEPO Solar kun je vertrouwen op robuust montagemateriaal dat bestand is tegen diverse weersinvloeden, windbelasting en dat de mogelijkheid biedt om zonnepanelen optimaal te positioneren op platte daken. Wij voorzien in alles wat je nodig hebt voor de realisatie van een sterke, veilige en efficiënte zonne-installatie. Ontdek hieronder het complete assortiment voor de realisatie van een solide en betrouwbare constructie.

102 producten

Pagina

102 producten

Pagina

Montagematerialen voor Verschillende Daktypen bij LEPO Solar

De keuze voor het juiste montagemateriaal hangt direct af van het type dak waarop de zonnepanelen worden geplaatst. Een schuin dak creëert automatisch een helling voor de panelen, terwijl op een plat dak een specifieke helling moet worden gecreëerd voor optimale energieopbrengst.


Optimaal Rendement op Plat Dak

Zonnepanelen op een plat dak liggen doorgaans onder een hoek tussen de 10 en 15 graden, de ideale hoek voor maximale energieopwekking. De lage hoek minimaliseert bovendien schaduwval, waardoor panelen strakker geplaatst kunnen worden voor optimaal ruimtegebruik.

Het voordeel van zonnepanelen op een plat dak is de vrijheid om zelf de opstelling te kiezen, zoals de efficiënte oost-west opstelling of de krachtige zuid-opstelling. Voor de onderconstructie, bestaande uit hoogwaardig montagemateriaal, maakt het niet veel uit welke opstelling je kiest. Ook niet qua kosten.


Geschikte Constructies voor Schuine Daken

Bij een schuin dak wordt een systeem geplaatst waarin de zonnepanelen worden gemonteerd in dezelfde hoek als de panelen zelf. Elk daktype vraagt om een specifieke constructie; een dak met zonnepanelen vereist bijvoorbeeld een andere aanpak dan een dak met golfplaten. Voor elk type dakbedekking is echter geschikt montagemateriaal beschikbaar, ongeacht of de panelen staand komen te liggen of in 'landschap' modus worden geplaatst.


Esdec: Innovatieve Montagematerialen voor Uitzonderlijke Prestaties

Bij LEPO Solar bieden we hoogwaardige montagematerialen, waaronder die van Esdec. Esdec staat bekend om innovatieve oplossingen, zoals modulaire montagesystemen die snel en eenvoudig te installeren zijn. Met Esdec ben je verzekerd van duurzaamheid, flexibiliteit en maximale prestaties voor jouw zonne-installatie.


Compleet Assortiment bij LEPO Solar

Van eindklemsteunen en daksteun adapters tot dakhaak uitvulrubbers, bij LEPO Solar vind je alles wat je nodig hebt voor de montage van jouw zonnepanelen. Onze hoogwaardige montagematerialen bieden optimale prestaties en efficiëntie. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op; wij staan klaar om je verder te helpen.