Omvormers

De belangrijkste taak van omvormers is zonne-energie omzetten in elektriciteit. Bij LEPO Solar vind je omvormers van het vooraanstaande merk SolarEdge die nog een stapje verder gaan. Deze kunnen namelijk niet alleen de productie en opslag van zonne-energie monitoren en beheren, maar ook het gebruik. Zo wordt een ‘Smart Energy-woning’ gecreëerd, waarbij de elektriciteit wordt verdeeld tussen andere slimme apparaten. Zo heb je dankzij de SolarEdge omvormers zelf de controle over jouw stroomgebruik.

140 producten

Pagina

140 producten

Pagina

De belangrijkste taak van omvormers is zonne-energie omzetten in elektriciteit. Bij Lepo Solar vindt u omvormers van het vooraanstaande merk Solar Edge die nog een stapje verder gaan. Deze kunnen namelijk niet alleen de productie en opslag van zonne-energie monitoren en beheren, maar ook het gebruik. Zo wordt een ‘Smart Energy-woning’ gecreëerd, waarbij de elektriciteit wordt verdeeld tussen andere slimme apparaten. Zo heeft u dankzij de Solar Edge omvormers zelf de controle over uw stroomgebruik.

Omvormers zonnepanelen

U kunt bij Lepo Solar zowel uw omvormers als uw zonnepanelen kopen. U vindt bij ons panelen van verschillende vooraanstaande merken, zoals Q CELLS en United Renewable Energy. Bovendien kunt u de omvormers combineren met power optimizers om de opbrengst per zonnepaneel te verhogen. U heeft de keuze uit drie verschillende modellen omvormers voor uw zonnepanelen:

Het laatstgenoemde model combineert netstroom en zonne-energie om uw elektrische auto sneller op te laden.

 

Omvormers Solar Edge

Het is voor u (als installateur) heel eenvoudig om de omvormers van Solar Edge in te stellen en te beheren, omdat ze gekoppeld kunnen worden aan het internet en/of een app. Wanneer u ze combineert met power optimizers, profiteert u van nog meer voordelen. Bij een eventuele storing meet de omvormer precies welk zonnepaneel minder goed functioneert. Zo kunt u het probleem heel gericht en snel oplossen. U bestelt uw omvormers van Solar Edge eenvoudig online bij Lepo Solar. We zorgen voor een snelle levering!

Omvormers groothandel

U profiteert van een superieur rendement met de omvormers uit onze groothandel. Bovendien krijgt u standaard een garantie van 12 jaar die te verlengen is tot 20 of 25 jaar! De omvormers uit ons aanbod zijn vooral geschikt voor residentiële systemen. U kunt ze zowel binnen als buiten de woning monteren. De omvormers zijn klein en licht en daardoor eenvoudig te installeren. Ook handig: u bespaart op bekabeling, omdat de omvormers uit onze groothandel de zonne-energie van tot wel 50 zonnepanelen kunnen verwerken.

Omvormers

Omvormers zakelijk

Wilt u graag omvormers op zakelijk gebied kopen? Dat doet u eenvoudig bij Lepo Solar. U kunt bij ons zakelijk inloggen of een offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze omvormers of zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Door uw omvormers zakelijk in te kopen, profiteert u van een aantrekkelijke prijs. Bovendien hebben we onze producten ruim op voorraad, waardoor u grote aantallen kunt bestellen.