Sunny Tripower 15.000TL-30 (With Display)

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Sunny Tripower 15.000TL-30-WS driefase omvormer van SMA is zeer geschikt voor grote commerciële en industriële PV-installaties. Het heeft een hoog rendement en kan worden ingezet in combinatie met vele verschillende modules. De omvormer heeft uitstekende netbeheerfuncties zoals Integrated Plant Control en daarnaast levering van reactief vermogen.

Reactief vermogen

Integrated Plan Control
De Sunny Tripower 15.000TL-30-WS beschikt over zeer geavanceerde functies waaronder het Integrated Plant Control. De Integrated Plant Control geeft de omvormer de mogelijkheid om het reactief vermogen (blindvermogen) te regelen. Reactief vermogen is noodzakelijk voor de stabiliteit van het elektriciteitsnet. Dankzij de Integrated Plant Control zijn er geen afzonderlijke regelaars meer nodig en dus dalen de systeemkosten.

Q on Demand 24/7
Daarnaast beschikt de omvormer over netbeheerfunctie Q on Demand 24/7. Dankzij Q on Demand 24/7 wordt de omvormer s ’nachts gevoed door het elektriciteitsnet, zodat het de hele dag door reactief vermogen kan produceren. Wanneer de omvormer s’ nachts gekoppeld is gebruikt het een onbeduidende hoeveelheid actief vermogen uit het net om alleen de eigen interne onderdelen te voeden. De Sunny Tripower 15.000TL-30-WS kan tot wel 100% van zijn vermogen als reactief vermogen leveren. Bij 100% reactief vermogen is het terugleververmogen 0%.

Rendement

Het maximale rendement van de omvormer bedraagt 98,4% en het Europese rendement komt op 98,0%. Maximum ingangsspanning van de Sunny Tripower 15.000TL-30-WS staat genoteerd op een 1000 Volt. Het maximale vermogen van de PV-generator is maar liefst 27.000 Watt peak, met een opgegeven DC-vermogen van 15330 Watt.
Wat betreft de wisselstroom heeft de 15.000 een nominaal en maximaal schijnbaar AC-vermogen van 15.000 Watt.

Overspanningsbeveiliging

Met behulp van een de optionele DC overspanningsbeveiliging, Surge Protection Device type II, worden verspreidingen van overspanningen in een PV systeem voorkomen. Met de DC overspanningsbeveiliging bescherm je de zonnepanelen maar ook de Sunny Tripower omvormer.

Modules

De Sunny Tripower omvormer kan uitgebreid worden met de onderstaande modules:

Sunny Home Manager
SMA Power controle module
DC Surge Arrester (Type II), inputs A en B
Speedwire/webconnect data module
Multifunctionele relay

Garantieverlengingen

Wil je graag de garantie van de omvormer verlengen? Verleng dan je garantie voor deze SMA omvormer met 5, 10 of 15 jaar.

Tip, stem je garantie af op de garantie van de zonnepanelen, dan loopt het systeem gelijk op.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sunny Tripower 15.000TL-30 (With Display)
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkSMA
SKUA10099