Zonnepanelen

Wil je zonnepanelen kopen? Als installateur, maar ook als particulier, zoek je natuurlijk zonnepanelen met het hoogst mogelijke rendement. Hiervoor zit je goed bij LEPO Solar! Wij bieden alleen zonnepanelen van de meest vooraanstaande merken, zoals Q-CELLS, Trina en United Renewable Energy (URE). Deze bedrijven zetten zich in om zonnecellen te produceren die zo veel mogelijk zonne-energie omzetten in elektriciteit. Gelukkig zijn er daarnaast nog veel meer aspecten waar deze zonnepanelen aan voldoen. Onder het productoverzicht lees je hier meer over. Heb je al besloten om zonnepanelen te kopen? Bekijk dan direct ons hoogwaardig en scherp geprijsd assortiment.

17 producten

Pagina

17 producten

Pagina

Zonnepanelen van Q-CELLS

Je profiteert van de hoogste prestaties, efficiëntie en rendement bij zonnepanelen van Q-CELLS, ook bij relatief lage zonnestraling. Net zoals onze URE panelen kunnen de modellen van Q-CELLS hoge waarden weerstaan qua temperatuur en druk van buitenaf. Specifieke informatie hierover vind je bij de producten zelf. Bovendien profiteer je van 12 tot maar liefst 25 jaar garantie op zonnepanelen van Q-CELLS. Je kunt de panelen kopen op een pallet met 32 stuks of meerdere pallets in één keer.

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Trina

Wil je optimaal rendement halen uit zonne-energie, dan raden we de zonnepanelen van Trina aan. Naast de zonnepanelen van URE en Q-CELLS zijn ook deze panelen uitgevoerd met hoogwaardige technieken, zonder dat jij er de hoogste prijs voor neerlegt. De zonnepanelen van Trina zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden en staat de zon aan de hemel, dan profiteer je maximaal van de hoge prestaties. De panelen zijn te koop in oplagen van 36 stuks per pallet.

Zonnepanelen van URE

Wanneer je kiest voor zonnepanelen van URE (United Renewable Energy), profiteert je van een hoog rendement. Zo veel mogelijk zonne-energie wordt opgevangen voor een maximale hoeveelheid elektriciteit. Bovendien zijn de zonnepanelen bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw. En (zeker voor de installateur fijn) de panelen zijn gemakkelijk en snel te monteren. Afhankelijk van het model koop je de zonnepanelen van URE verpakt in dozen met 26 stuks of pallets met 30 stuks.

Zakelijk

Een groot voordeel van zonnepanelen kopen op zakelijk gebied is dat wij je een aantrekkelijke prijs kunnen bieden wanneer er grote aantallen worden aangeschaft. Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij elk product wordt duidelijk aangegeven hoeveel stuks er in een doos of pallet passen en vervolgens hoeveel dozen of pallets er in een vrachtwagen of container gaan. Zo kunt je jouw zonnepanelen zakelijk inkopen en rekening houden met het milieu. Bovendien weet je precies hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Zonnepanelen kopen? LEPO Solar.

Het kan zijn dat je naast zonnepanelen uit onze groothandel ook omvormers nodig hebt. Deze vind je in het ruime aanbod van LEPO Solar. We bieden omvormers van het vooraanstaande merk SolarEdge. Deze leveren een superieur rendement. Bovendien kun je de omvormers installeren en beheren via internet, bijvoorbeeld met een app. Bestel jouw omvormers en zonnepanelen bij onze groothandel en profiteert van een snelle levering!