Zonnepanelen

Wil je zonnepanelen kopen? Als installateur zoek je zonnepanelen met het hoogste rendement. Bij LEPO Solar vind je uitsluitend zonnepanelen van toonaangevende merken, waaronder Trina, Jinko, Hero, JA Solar, Longi, Qn Solar en Qcells. Deze merken staan bekend om hun toewijding aan het maximaliseren van zonne-energieomzetting naar elektriciteit. Ons productoverzicht biedt gedetailleerde informatie over deze hoogwaardige panelen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ben je al overtuigd om zonnepanelen te kopen? Bekijk dan ons assortiment van hoogwaardige en scherp geprijsde zonnepanelen. LEPO Solar staat klaar om installateurs te ondersteunen bij elk project.

10 producten

 1. Trina Solar Vertex S 415wp Full Black
  Afmetingen 1762×1134×30 mm
  Verbinding Stäubli MC4; IP68
 2. Hero Full Black PRO 430WP BIFACIAL Glas Glas
  Afmetingen 1722x1134x30mm
  Verbinding IP68
 3. JINKO 435WP ALL BLACK TIGER NEO N-TYPE
  Afmetingen 1762×1134×30mm
 4. QN Solar 420WP Full Black N-Type TOPCon Monofacial Half-Cell Module1
  Afmetingen 1722mm x 1134mm x 30mm (35mm)
  Verbinding Compatible with MC4
 5. QN Solar 425WP N-Type TOPCon Monofacial Half-Cell Module
  Afmetingen 1722mm x 1134mm x 30mm (35mm)
  Verbinding MC4
 6. QN Solar 420WP Full Black N-Type TOPCon Bifacial Half-Cell Module
  Afmetingen 1722mm x 1134mm x 30mm (35mm)
  Verbinding MC4
 7. AIKO Neostar 2S+ 455WP Dual Glass Module
  Afmetingen 1757x1134x30mm
 8. AIKO N-type ABC 445WP Full Black
  Afmetingen 1722x1134x30mm
  Verbinding MC4 compatible

10 producten

Ruim Assortiment A-merken Zonnepanelen

Bij Lepo Solar hebben we een breed scala aan A-merken zonnepanelen samengebracht om installateurs te voorzien van keuzemogelijkheden die passen bij elk project. Verken ons assortiment met vooraanstaande merken zoals Trina, Jinko, JA Solar, Longi, Qn Solar, en Qcells. Of je nu focust op maximale efficiëntie, kosteneffectiviteit, of een evenwichtige oplossing zoekt, onze verzameling gerenommeerde merken staat garant voor hoogwaardige prestaties.

Geavanceerde Technologieën:

Verken diepgaand de technologie met keuzes zoals half-cut, n-type en shingled zonnepanelen. Elk ontwerp heeft unieke voordelen, van minimalisatie van schaduweffecten tot geavanceerde siliciumstructuren voor hogere efficiëntie en minder lichtinductie-degradatie.

Efficiëntie als Maatstaf:

Bij de keuze van een zonnepaneel is efficiëntie cruciaal. Hoe meer zonne-energie wordt omgezet, des te minder panelen je nodig hebt. Wij begrijpen het belang van efficiëntie, vooral bij beperkte ruimte.

Prijs-kwaliteitverhouding:

Bij Lepo Solar benadrukken we de balans tussen prijs en kwaliteit. Hoewel goedkopere panelen op korte termijn aantrekkelijk lijken, is duurzaamheid en efficiëntie op de lange termijn cruciaal. Onze panelen bieden betaalbaarheid met de nadruk op duurzaamheid en efficiëntie.

Robuuste Garantie:

Vooruitkijkend is de garantie van zonnepanelen van groot belang. Bij Lepo Solar streven we naar gemoedsrust met garanties van 10 tot 25 jaar. Een langere garantie is vaak een teken van kwaliteit en duurzaamheid.

Het maken van de juiste keuze voor zonnepanelen vergt zorgvuldige aandacht voor projectbudget, beschikbare ruimte en energievereisten. Bij Lepo Solar leggen we de focus op efficiëntie, prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare garanties om installateurs te ondersteunen bij een doordachte keuze. Investeer in zonnepanelen die perfect aansluiten op jouw energieproject. Voor professioneel advies en ondersteuning staan wij klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van zonne-energie met Lepo Solar!