Longi zonnepanelen

Ben je op zoek naar zonnepanelen waarbij je kunt rekenen op kwaliteit en rendement? Dat vind je zichtbaar terug in de Longi zonnepanelen, een van onze producten waar betrouwbaarheid en resultaat vooropstaan.

Ontdek ons aanbod met hoogwaardige Longi zonnepanelen en bepaal van welke uitvoering jij gebruik wilt maken.

3 producten

 1. Longi Solar Hi-MO5m 54HIB 405wp Half Cut FB
  Afmetingen 1722x1134x30mm
  Verbinding IP68
 2. Longi 415wp White Backsheet Half Cut
  Afmetingen 1722xx1134x30mm
  Verbinding IP68
 3. LONGi Solar 500W Half Cut Mono Solar Module - Silver Frame
  Afmetingen 2073x1133x35mm
  Verbinding IP68

3 producten

Zonnepanelen van Longi Solar

Met de Longi zonnepanelen op jouw dak kun je ervan uitgaan dat je het hoogste rendement aan zonne-energie behaalt. Dankzij de kwaliteit presteert het zonnepaneel altijd naar wens, ook op de momenten dat de zon zich achter de wolken schuilhoudt. De zonnepanelen zijn met de modernste technieken ontworpen, zodat je optimaal profiteert van zonne-energie.

Naast zonnepanelen van Longi vertegenwoordigen we ook andere merken in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld onze Q-CELLS zonnepanelen.

Longi zonnepanelen kopen

Kwaliteit in producten en in service

Bij LEPO Solar ben je aan het juiste adres als je zoekt naar hoogwaardige en betrouwbare Longi zonnepanelen. Bovendien voorzien we jou van vakkundige informatie zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of je nu als particuliere of zakelijke klant bij ons komt, je krijgt altijd advies op maat. En dat is niet het enige, want we hechten waarde aan een volledige en adequate service:

 • Ruime voorraad met goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering
 • Samenwerkingen met de beste merken, leveranciers en partners
 • Zorgvuldige en kritische keuring van onze producten
 • Groei en verbetering van onze service dankzij jouw complimenten en/of klachten
 • Altijd klantvriendelijk en meedenkend

Vanuit deze waarden stellen wij alles in werking om jouw wensen te beantwoorden. Dus heb je interesse in onze Longi zonnepanelen of in een van onze andere merken zoals URE of Trina? We staan klaar om je te helpen.

Longi zonnepanelen van LEPO Solar

Maak op het dak ruimte voor een reeks hoogwaardige Longi zonnepanelen en profiteer van het optimale rendement waarmee je zonne-energie wint. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en advies. De oplossing voor duurzame energie vind je hier.