Over ons

De markt voor zonne-energie groeit razendsnel. Zo snel, dat het voor veel installateurs lastig bleek om aan de juiste producten te komen. Daarom hebben Tjalling en Paul in oktober 2017 de groothandel Lepo Solar opgericht.

Vanuit een wens om te ondernemen op het gebied van duurzame energie en om installateurs te helpen om betere kwaliteit te leveren. We hebben onze eerste container met de voorloper van de URE-panelen besteld. Vanuit een kleine opslagruimte werden de eerste klanten van panelen voorzien. Het aantal klanten nam snel toe, dus moesten we al snel verhuizen. Niet lang daarna groeiden we alweer uit onze voegen. Met een pand van ruim 700 vierkante meter hebben we voorlopig genoeg ruimte om door te groeien.

Lepo Solar B.V. wil alleen de allerbeste kwaliteit leveren. Daarom kijken we zorgvuldig en kritisch naar de producten die we aanbieden. We werken alleen met de allerbeste merken, leveranciers en partners. Omdat we onszelf willen blijven verbeteren, horen we graag van onze klanten wat ze van onze dienstverlening vinden.
Kwaliteit, open communicatie, snelle levering en goede relaties is wat Lepo Solar uniek maakt. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen door duurzame energie.

Gegevens

Lepo Solar 
BTW-nr: NL859661027.B01
KVK: 73778257
bankreknr: NL30RABO0337445346