Sunny Boy 3.6-1AV-41

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Sunny Boy 3.6-1AV-41 is een gemakkelijk te installeren omvormer. Door onder andere Shadefix, voorheen bekend als OptiTrac Global Peak, en SMA Smart Connected is deze omvormer een uitstekende oplossing in diverse omgevingen.

Eenvoudige & snelle installatie

Deze omvormer is de eerste van een reeks van vijf iets zwaardere varianten van de Sunny Boys, maar met 17,5kg zijn deze omvormers nog steeds relatief licht en gemakkelijk door één persoon te monteren. Via de geïntegreerde gebruikersinterface kan de Sunny Boy 3.6-1AV-41 snel via bijvoorbeeld een smartphone of tablet worden ingesteld. Het SMA Smart Connected systeem houdt bovendien alle aangesloten omvormers automatisch in de gaten.

Shadefix

Vaak zijn er voor optimaal gebruik in omgevingen met schaduw optimizers nodig. Shadefix is een schaduwmanagementsysteem, geschikt voor lichte tot middelzware schaduwvorming, waardoor er geen extra onderdelen nodig zijn. Voorheen bekend als OptiTrac Global Peak, zorgt Shadefix er voor dat de vermogensopbrengst geen hinder ondervindt van door schaduw bedekte zonnecellen.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected heeft een automatisch monitoringssysteem voor het grootste deel van hun omvormers. Na aanmeldingen van de Sunny Boy 3.6-1AV-41 zal SMA de omvormer continu in de gaten houden. Zodra er een afwijking wordt geconstateerd zal SMA de betrokken partijen op de hoogte stellen zodat zij adequaat kunnen reageren. Als er een vervangende omvormer nodig is zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen leveren.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sunny Boy 3.6-1AV-41
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkSMA
SKUA10051