SolarEdge 3.0kW, HD-Wave Technologie, met SetApp configuratie

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De omvormers van SolarEdge zijn geoptimaliseerd met HD-Wave technologie en speciaal ontworpen om te werken met power optimizers. Ze bevatten de nieuwe omvormers dankzij geavanceerde digitale processen maar liefst 16 keer minder magnetische componenten en 2,5 keer minder koelelementen. Daarbij heeft het een recordbrekend rendement van 99,2%.

Omvormer SE3000H-RW000BNN4 heeft een Europees rendement van 98,8%, een continu maximale AC- stroom van 14 ampère en een maximale DC-stroom van 9 Adc. Het nominaal/maximaal AC-vermogen bedraagt 3000 VA en het DC-vermogen mag maximaal 4650 watt zijn.

INSTALLATIE & VEILIGHEID
Enkelfase omvormers van SolarEdge zijn extreem klein, licht en eenvoudig te installeren. De omvormers zijn zeer betrouwbaar en monitoren op paneelniveau. Het heeft een vaste werkspanning, wat ideaal is voor langere strings. De IP65 beschermingsgraad toont aan dat de omvormer geschikt is voor binnen - en buiten montage. Daarnaast is er tegen het gevaar van vlambogen een geïntegreerde bescherming aanwezig.

INBEDRIJFSTELLING
De inbedrijfstelling van omvormers was nog nooit zo eenvoudig. U kunt uw omvormer direct vanaf uw smartphone activeren en configureren met behulp van de mobiele SetApp applicatie van SolarEdge. Alle informatie die u nodig heeft, houdt u in uw hand. Om de omvormer te verbinden met een WiFi-netwerk heeft u een externe SolarEdge antenne nodig (artikelnummer: SE-ANT-ZBWIFI-KIT). Deze omvormer is alleen compatibel met StorEdge of Smarthome met CPU 4.5.0 of hoger.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3.0kW, HD-Wave Technologie, met SetApp configuratie
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkSolarEdge
SKUA10052
AC energie output3000
Gewicht7.80