SolarEdge 3PH Omvormer, 10.0kW, met SetApp configuratie

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Solaredge 3PH 10.0KW commerciële omvormer is speciaal ontwikkeld om te werken met SolarEdge power optimizers.

De omvormer heeft een compact en functioneel ontwerp waardoor deze gemakkelijk en snel te installeren is. Door gebruik te maken van communicatie middelen Wifi, Ethernet of Zigbee ontstaat er een directe en snelle verbinding met de Solaredge omvormer.

Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van de geïntegreerde Set-app functie. De Set-app app creëert een directe verbinding zodat de omvormer met een Smartphone gecontroleerd en geconfigureerd kan worden.

Let op! Om te verbinden met uw Wi-Fi-netwerk heeft u een externe antenne nodig. (artikelnummer: SE-ANT-ZBWIFI-KIT)

Eigenschappen omvormer

De Solaredge omvormer bevat een maximale AC-uitgangsstroom van 16 ampère ( Per fase ) en een DC-ingangsstroom van 16.5ADC. Met een maximale prestatie efficiency van 98% wordt er een maximale energieopbrengst behaald.

De omvormer bevat geen externe ventilator waardoor deze geschikt is voor residentiele omgevingen. Er vindt namelijk een lage geluidsproductie plaats waardoor deze stiller is en er geen geluidsoverlast plaatsvind. Met een maximale

Set-app configuratie

Met de geïntegreerde Set-app configuratie van Solaredge wordt het configureren en controleren van de omvormer nog eenvoudiger. Door gebruik te maken van Wifi is het mogelijk om via de Set-app app de omvormer binnen een aantal stappen te controleren en te configureren.

De Solaredge Set-app app moet geïnstalleerd worden op een Smartphone of Tablet om gebruik te maken van de Set-app functie

De omvormer is compatibel met StorEdge, Smarthome en CPU 4.5.0 of hoger.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3PH Omvormer, 10.0kW, met SetApp configuratie
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUA10078