Zonnepanelen Sneek

Bij LEPO Solar profiteer je niet alleen van de hoogste kwaliteit wanneer je zonnepanelen in Sneek koopt. De panelen zijn zo ontworpen dat ze mooi op elkaar aansluiten en zorgen voor een strak uiterlijk op het dak. In onze groothandel hebben we alleen modellen van de meest prominente merken, zoals Q-CELLS en United Renewable Energy, kortweg URE. Wil je investeren in zonne-energie in Sneek? Maak dan een zakelijk account aan en bekijk onze aantrekkelijk prijzen direct online!

Q-CELLS

Je behaalt het hoogste rendement met de topkwaliteit zonnepanelen van het merk Q-CELLS. Waarom? Omdat het bedrijf achter deze panelen continu zoekt naar manieren om het rendement te verhogen. Bovendien zijn de zonnepanelen beresterk; extreme temperaturen vormen dan ook geen probleem, evenals druk van bovenaf. Denk aan sneeuw of wind. En dat is nog niet alles. Wanneer je de zonnepanelen in Sneek van Q-CELLS koopt, krijgt u 12 tot 25 jaar garantie! Garantieperiode is afhankelijk van het model.

URE zonnepanelen Sneek

URE

Naast panelen van Q-CELLS vind je bij LEPO Solar ook zonnepanelen van het merk URE (United Renewable Energy). Ook bij dit merk profiteer je van topkwaliteit. Bovendien zet dit bedrijf zich in om de zonnepanelen op een groene manier te produceren. Wilt je als installateur de panelen zelf installeren? Ook dan komt URE je tegemoet. De panelen zijn namelijk eenvoudig te solderen voor een snelle installatie. En dankzij het strakke uiterlijk van de panelen, staat het ook nog eens mooi op je dak. Er is dus aan alles gedacht.

Alle onze zonnepanelen zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen
  • Snel leverbaar: alles is op ruim op voorraad

Zonnepanelen Sneek groothandel

Wanneer je grote aantallen zonnepanelen in Sneek bij onze groothandel koopt, profiteer je van scherpe prijzen. We leveren de panelen met een aantal stuks in een doos of op een pallet. Je kunt natuurlijk ook meerdere dozen of pallets bestellen. Naast zonnepanelen vind je bij ons omvormers, onder andere van het topmerk SolarEdge. Zo kun je zowel je zonnepanelen bij ons aanschaffen en meteen ook de bijbehorende omvormer. Op die manier ben je bij Lepo Solar in één keer klaar door het complete systeem te kopen.