Zonnepanelen Sneek

Bij LEPO Solar profiteer je niet alleen van de hoogste kwaliteit wanneer je zonnepanelen in Sneek koopt. De panelen zijn zo ontworpen dat ze mooi op elkaar aansluiten en zorgen voor een strak uiterlijk op het dak. In onze groothandel hebben we alleen modellen van de meest vooraanstaande merken, zoals Q-CELLS en United Renewable Energy. Wil je zonnepanelen in Sneek kopen? Maak dan een zakelijk account aan en bekijk onze aantrekkelijk prijzen direct online!

Q-CELLS

Je behaalt het hoogste rendement met de topkwaliteit zonnepanelen in Sneek van het merk Q-CELLS. Waarom? Omdat het bedrijf achter deze panelen continu zoekt naar manieren om het rendement te verhogen. Bovendien zijn de zonnepanelen ware krachtpatsers; bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals van wind en sneeuw. En dat is nog niet alles. Wanneer je de zonnepanelen in Sneek van Q-CELLS koopt, krijgt u 12 tot 25 jaar garantie!

 

URE zonnepanelen

URE

Naast panelen van Q-CELLS vind je bij LEPO Solar zonnepanelen in Sneek van het merk URE (United Renewable Energy). Ook bij dit merk profiteer je van topkwaliteit. Bovendien zet dit bedrijf zich in om de zonnepanelen op een groene manier te produceren. Wilt je als installateur de panelen zelf installeren? Dan zit je ook goed met zonnepanelen in Sneek van URE. Deze zijn namelijk gemakkelijk te solderen voor een snelle installatie.

Alle zonnepanelen van LEPO Solar zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen

Zonnepanelen Sneek groothandel

Wanneer je grote aantallen zonnepanelen in Sneek bij onze groothandel koopt, profiteer je van scherpe prijzen. We leveren de panelen met een aantal stuks in een doos of op een pallet. Je kunt natuurlijk ook meerdere dozen of pallets bestellen. Naast zonnepanelen vind je bij ons omvormers, onder andere van het topmerk SolarEdge. Door deze te combineren met de aankoop van jouw zonnepanelen in Sneek, kun je bij onze groothandel in één keer een compleet systeem aanschaffen.