Zonnepanelen Heerenveen

Als je zonnepanelen in Heerenveen wilt aanschaffen, wil je de beste kwaliteit. En allemaal met een tegen een voordelige prijs. Het beste van twee werelden. En dat is ook meteen wat je bij Lepo Solar vindt. Onze zonnepanelen en omvormers zijn daarom van de meest vooraanstaande merken: Q-CELLS, United Renewable Energie (kortweg URE) en SolarEdge. Maak een zakelijk account aan en bekijk onze scherpe prijzen direct online. Heb je al een account? Dan kun je eenvoudig online jouw gewenste panelen bestellen. We zorgen voor een snelle levering!

URE zonnepanelen

Bij LEPO Solar bieden we zonnepanelen van het merk URE (United Renewable Energy), omdat dit ware krachtpatsers zijn! De panelen zijn niet alleen bestand tegen extreme temperaturen, maar kunnen ook een behoorlijke druk van buitenaf hebben, bijvoorbeeld van wind en sneeuw. En het oog wil ook wat, dus daar hebben de makers rekening mee gehouden. Jouw zonnepanelen in Heerenveen van URE hebben een uniforme kleur en dat geeft het dak een strakke uitstraling.

URE zonnepanelen in Heerenveen

Alle zonnepanelen van LEPO Solar zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen

Q-CELLS

Kiezen tussen panelen van URE en het merk Q-CELLS wordt lastig. Dit zijn namelijk beide topmerken van Tier 1-producenten: bedrijven die zich onder andere inzetten om het rendement van de panelen te verhogen. Zonnepanelen van Q-CELLS staan er bovendien om bekend dat ze uitstekend presteren, zelfs als er relatief weinig zonlicht is. Je krijgt 12 tot 25 jaar garantie op jouw panelen van Q CELLS, afhankelijk van het model.


Zakelijk zonnepanelen in Heerenveen inkopen?

Bij Lepo Solar profiteer je altijd van aantrekkelijke prijzen, wanneer je jouw zonnepanelen in Heerenveen zakelijk inkoopt.  Wij leveren de panelen met meerdere stuks in een doos of op een pallet. Zo kunnen we dus eenvoudig grote aantallen leveren. Bij LEPO Solar hebben we onze producten ruim op voorraad. Zo kun je ook je omvormers bij ons inkopen. Heb je vragen over onze zonnepanelen of omvormers? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. We staan voor je klaar met passend advies.