Zonnepanelen Drachten

Zoek je de meest hoogwaardige zonnepanelen in Drachten? Deze vind je bij LEPO Solar! We bieden zonnepanelen van de meest vooraanstaande merken, zoals Q-CELLS en United Renewable Energy. Omdat Lepo Solar een groothandel is, kun je de panelen in grote aantallen inkopen. Dit is zeer handig voor u als installateur of tussenhandelaar. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen wanneer u onze zonnepanelen in Drachten in grote aantallen bestelt!

Q-CELLS

Bij LEPO Solar kun je onder andere topkwaliteit zonnepanelen in Drachten kopen van het merk Q-CELLS. De nieuwste technieken en innovatie staan voorop bij deze fabrikant. Hierdoor profiteer je van het hoogste rendement, zelfs bij relatief weinig zonlicht. De Q-CELLS zonnepanelen zijn echte krachtpatsers: ze zijn bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw. Daarom krijgt je 12 of zelfs 25 jaar garantie bij jouw zonnepanelen in Drachten, afhankelijk van het model.


URE

URE zonnepanelen

Naast de modellen van Q-CELLS vind je in onze groothandel hoogwaardige zonnepanelen in Drachten van het merk URE (United Renewable Energy). Net zoals Q-CELLS is URE een Tier 1-producent. Dit houdt onder andere in dat het bedrijf continu op zoek is naar manieren om het rendement van de zonnepanelen te verhogen. Bovendien is de productie grotendeels machinaal, waardoor de prijzen van de panelen lager zijn en er meer kan worden geïnvesteerd in de kwaliteit. Ook fijn: de montage van jouw zonnepanelen in Drachten van URE is gemakkelijk!

Alle zonnepanelen van LEPO Solar zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen

Zonnepanelen groothandel

Maak eenvoudig online een zakelijke account aan en je kunt jouw zonnepanelen in Drachten kopen bij groothandel LEPO Solar. Heb je al een account? Dan kun je direct online onze aantrekkelijke prijzen bekijken en zonnepanelen en/of omvormers bestellen. Onze omvormers zijn van het vooraanstaande merk SolarEdge, dat bekendstaat om de high-performance Smart Energy technologie. Door zowel jouw omvormers als de zonnepanelen in Drachten bij onze groothandel te bestellen, ben je in één keer klaar!

Zonnepanelen vanuit Drachten kopen bij LEPO Solar

Bij LEPO Solar hebben we onze producten ruim op voorraad. Wanneer je dus zonnepanelen in Drachten gaat kopen, kun je rekenen op een snelle levering. Online wordt duidelijk aangegeven hoe we de panelen leveren, bijvoorbeeld meerdere stuks in een doos of op een pallet. Daarnaast vind je er informatie over de hoeveelheid die in een container of vrachtwagen past. Wil je meer weten over onze zonnepanelen in Drachten, voordat je ze gaat kopen? Neem voor passend advies gerust contact op met onze medewerkers.