Universele middenklem met vereffening - Zwart

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

Ontdek het grensverleggende en ultravlotte systeem voor platte daken: FlatFix Fusion. Dit baanbrekende, lichtgewicht montagesysteem voor zonnepanelen op zowel grote als kleine platte daken biedt een revolutie in installatietechnologie. Het systeem kan op verschillende manieren snel worden geassembleerd om de ideale oplossing te bereiken. FlatFix Fusion is ontwikkeld met een minimaal aantal componenten, waardoor de installatie van zonnepanelen op platte daken snel en moeiteloos verloopt. De kerncomponenten worden slim samengevoegd met handige klik-verbindingen, en voor de rest van de montage is slechts één gereedschap nodig. Hierdoor wordt de installatietijd van het PV-systeem aanzienlijk verkort, terwijl de hoogste en bewezen kwaliteit gewaarborgd blijft.

Thermische optimalisatie is een integraal onderdeel van FlatFix Fusion's ontwerp. De klikbare los-vast koppelingen tussen de verschillende componenten en daksteunen bieden voldoende ruimte voor thermische expansie zonder schade aan de dakhuid te veroorzaken. Hierdoor blijft de thermische werking van het gebouw gescheiden van het PV-systeem, waardoor schade aan beide wordt voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig kunststof, met name in combinatie met PVC, maakt het systeem optimaal bestand tegen PVC weekmakermigratie.

Vertrouw op de bewezen kwaliteit van het gepatenteerde FlatFix Fusion systeem, dat voortdurend wordt getest in windtunnels en voldoet aan de geldende normen. Als 100% Nederlands product biedt FlatFix Fusion een unieke standaard garantie van 20 jaar, waarmee duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Universele middenklem met vereffening - Zwart
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkEsdec
SKU1003022-B
Fabrieksgarantie20 jaar