SMA Sunny Tripower 10.0

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Sunny Tripower 10.0 is een eenvoudig te installeren omvormer, mede door het lage gewicht en compacte formaat. Installaties met lichte schaduwvorming zijn ook geen probleem door Shadefix, wat voorheen bekend stond als OptiTrac Global Peak. SMA houdt bovendien standaard alle omvormers automatisch in de gaten via SMA Smart Connected. Mocht er meer bewolking zijn of het betreft een complexe installatie is de omvormer gemakkelijk uit te breiden met optimizers vanwege de ingebouwde TS4-R communicatie.

Eenvoudige & snelle installatie

De omvormer heeft een compact formaat en is relatief licht van gewicht. Slechts 20,5kg. Alle aansluitingen zitten bovendien aan de onderkant, dus het is niet nodig om de behuizing te openen. Hierdoor is de omvormer eenvoudig te installeren en is er maar één installateur bij nodig. Nadat de omvormer is geplaatst kan de gebruikersinterface simpel benaderd worden door middel van een smartphone, tablet of ander geschikt apparaat.

Shadefix

Shadefix, voorheen OptiTrac Global Peak, zorgt voor optimalisatie in omgevingen met weinig tot middelzware bewolking. De Sunny Tripower 10.0 zal dan zonnecellen omzeilen die anders de stroomdoorvoer beperken. Op deze manier wordt vermogensverlies beperkt.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected is een automatisch systeem om omvormers van SMA te monitoren. Dit is geheel gratis en is direct beschikbaar. Op het moment dat er een probleem naar voren komt zal de installateur direct op de hoogte worden gesteld, evenals de klant. Op deze manier kan de installateur direct reageren. Als bij SMA op deze manier duidelijk wordt dat er een vervangende omvormer nodig is, zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen leveren.

Uitbreiding TS4-R optimizers

In geval van grotere of complexere installaties, evenals bij meer schaduwvorming, kan het systeem snel en eenvoudig uitgebreid worden met TS4-R optimizers. Op deze manier kunnen de zonnepanelen effectiever worden beheerd.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SMA Sunny Tripower 10.0
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkSMA
SKUA10090