SolarEdge 3PH Omvormer, 17.0kW, met SetApp configuratie (plastic cover)

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Solaredge 3-fase omvormer is perfect voor commerciële zonnepanelen installaties. De gecombineerde en geavanceerde besturingstechnologie zorgt voor een efficiënte stroomconversiearchitectuur om het maximale opbrengst uit het PV-systeem te behalen.
De vaste spanningstechnologie van de omvormer zorgt ervoor dat de omvormer altijd optimaal werkt met de juiste ingangsspanning. Dit ongeacht het aantal modules in een string of onder omgevingsomstandigheden.

Energieopbrengst

De omvormer beschikt over een maximale DC-ingangsstroom van 5ADC en een AC uitgangsstroom ( per fase ) van 5 Ampère. De omvormer bevat geen externe ventilator waardoor deze perfect is voor woningen of smalle gebouwen. Hierdoor vind er een zachte geluidsproductie plaats. Er wordt een maximale energieopbrengst uit het PV-systeem behaald door de 98% prestatie efficiency.

De omvormer is perfect voor commerciële zonnepanelen-installaties. De gecombineerde en geavanceerde besturingstechnologie zorgt voor een efficiënte stroomconversiearchitectuur om het maximale opbrengst uit het PV-systeem te behalen.

Set-app configuratie

Met de Set-app configuratie wordt het monitoren van de PV-installatie nog eenvoudiger. Door gebruik te maken van de Wi-Fi optie van de omvormer kunt u binnen een paar seconden de prestaties van het PV-systeem controleren op uw smartphone.

De omvormer is compatibel met StorEdge, Smarthome en CPU 4.5.0 of hoger.

Let op! Om te verbinden met uw Wi-Fi-netwerk heeft u een externe antenne nodig. (artikelnummer: SE-ANT-ZBWIFI-KIT

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3PH Omvormer, 17.0kW, met SetApp configuratie (plastic cover)
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkSolarEdge
SKUA10080