Omvormer Friesland

U maakt uw zonnesysteem compleet met een omvormer. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om in wisselstroom, geschikt voor gebruik in uw woning. Bij Lepo Solar kunt u onze omvormers in Friesland in grote oplage aanschaffen. U vindt bij ons 1- en 3-fase omvormers van het merk Solar Edge, eventueel met HD-Wave technologie en EV oplader. Deze laatste kunt u gebruiken om uw elektrische auto sneller op te laden. Met een omvormer van Solar Edge profiteert u van een superieur rendement van 99%!

Wat doet een zonnepanelen omvormer?

Zonnepanelen wekken met de zon stroom op. Deze soort stroom noemen we gelijkstroom. Een omvormer zet deze stroom om in bruikbare stroom voor alle elektrische (huishoudelijke) apparaten. Deze stroom wordt ook wel wisselstroom genoemd. Een andere taak van een de omvormer is het zorgen dat zonnepanelen op maximaal efficiënte spanning werken. Welke omvormer u in het hoge noorden nodig heeft, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen u op het dak heeft liggen. Hoe meer panelen, hoe meer vermogen de omvormer ook moet hebben.

Solar Edge

Een groot voordeel van onze omvormers van Solar Edge is dat deze kan worden aangesloten op power optimizers. Dit zijn een soort stekkers die u apart krijgt bij uw omvormer. Deze worden achter elk zonnepaneel geplaatst en zorgen voor een grotere opbrengst per paneel. Ook kunt u de prestaties van elk zonnepaneel afzonderlijk monitoren. Zo heeft u het snel door wanneer er bijvoorbeeld schade is aan een paneel.

Met een omvormer van Solar Edge profiteert u van:

  • Superieur rendement van 99%
  • 12 jaar garantie (te verlengen tot 20 of 25 jaar)
  • Klein, licht en daardoor eenvoudig te installeren
  • Eenvoudige besturing via een app

Omvormer Friesland groothandel

Maakt u gebruik van zakelijke zonnepanelen? Maak dan eenvoudig een zakelijk account aan, bestel verolgens uw omvormer en u profiteert van onze scherpe prijzen. Bovendien hebben we onze omvormers in Friesland ruim op voorraad, waardoor u kunt rekenen op een snelle levering. U krijgt standaard een garantie van 12 jaar op deze apparaten die te verlengen is tot 20 of 25 jaar. U profiteert al deze jaren van de hoogste kwaliteit!

Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.