Omvormer Friesland

U maakt uw zonnesysteem compleet met een omvormer in Friesland. Deze zet de gelijkstroom van zonnepanelen om in wisselstroom, geschikt voor gebruik in uw woning. Bij Lepo Solar kunt u onze omvormers in grote oplage aanschaffen. U vindt bij ons 1- en 3-fase omvormers van het merk Solar Edge, eventueel met HD-Wave technologie en EV oplader. Deze laatste kunt u gebruiken om uw elektrische auto sneller op te laden. Met een omvormer in Friesland van Solar Edge profiteert u van een superieur rendement van 99%!

 

Omvormer Friesland Solar Edge

Een groot voordeel van onze omvormer in Friesland van Solar Edge is dat deze kan worden aangesloten op power optimizers. Dit zijn een soort stekkers die u apart krijgt bij uw omvormer. Deze worden achter elk zonnepaneel geplaatst en zorgen voor een grotere opbrengst per paneel. Ook kunt u de prestaties van elk zonnepaneel afzonderlijk monitoren. Zo heeft u het snel door wanneer er bijvoorbeeld schade is aan een paneel. Wilt u meer weten over onze omvormer in Friesland van Solar Edge? Neem dan gerust contact met ons op.

Met een omvormer van Solar Edge profiteert u van:

  • Superieur rendement van 99%
  • 12 jaar garantie (te verlengen tot 20 of 25 jaar)
  • Eenvoudige besturing via een app

Omvormer Friesland groothandel

Wilt u een omvormer in Friesland bij groothandel Lepo Solar kopen? Maak dan eenvoudig een zakelijk account aan en u profiteert van onze scherpe prijzen. Bovendien hebben we onze omvormers ruim op voorraad, waardoor u kunt rekenen op een snelle levering. U krijgt standaard een garantie van 12 jaar op deze apparaten die te verlengen is tot 20 of 25 jaar. De omvormer in Friesland uit onze groothandel is klein en licht en daardoor eenvoudig te installeren. U profiteert van de hoogste kwaliteit!