FlatFix Fusion Winddeflector achter 1700

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

Hét innovatieve en supersnelle systeem voor platte daken. FlatFix Fusion is een revolutionair en lichtgewicht platdak montagesysteem voor zonnepanelen op grote en kleine platte daken. Het systeem kan snel op verschillende manieren worden opgebouwd om zo tot een optimale oplossing te komen. Flatfix Fusion is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten snel en eenvoudig zonnepanelen op een platdak te monteren. De hoofdcomponenten worden door middel van slimme klik-verbindingen in elkaar gezet. Voor de overige montage is slechts één stuk gereedschap nodig. Mede hierdoor wordt de installatietijd van het PV-systeem sterk verkort met
de garantie van de beste en continue beproefde kwaliteit.

Thermische werking

De verschillende componenten zijn aan elkaar verbonden door middel van klikbare los-vast koppelingen. De gekoppelde daksteunen bieden de installatie de ruimte om thermisch te expanderen zonder de dakhuid hierdoor te beschadigen. Hierdoor wordt de thermische werking van het gebouw niet doorgegeven aan het PV-systeem en vice versa. Dit voorkomt beschadigingen aan het PV-systeem en de dakhuid. Het kunststof is bijvoorbeeld één van de beste materialen in combinatie met PVC weekmakermigratie.

Garantie

Het gepatenteerde FlatFix Fusion systeem wordt continue beproeft in bijvoorbeeld de windtunnel en andere vigerende normen. FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product met een unieke standaard garantie van 20 jaar.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:FlatFix Fusion Winddeflector achter 1700
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkEsdec
SKU1007209