FlatFix Fusion Basisprofiel 550mm Zwart

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

Ontdek het baanbrekende en uiterst efficiënte systeem voor platte daken: FlatFix Fusion. Dit innovatieve montagesysteem voor zonnepanelen op zowel grote als kleine platte daken is revolutionair en lichtgewicht. De flexibele opbouwmogelijkheden zorgen voor een snelle en optimale installatie, aangepast aan diverse configuraties.

Met slechts een beperkt aantal componenten is FlatFix Fusion ontworpen voor een moeiteloze montage van zonnepanelen op platte daken. De kerncomponenten passen naadloos in elkaar dankzij slimme klik-verbindingen, en voor de rest van de installatie is slechts één gereedschap nodig. Hierdoor wordt de installatietijd van het PV-systeem aanzienlijk verkort, terwijl de gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit behouden blijft.

Thermische optimalisatie is ingebouwd in het ontwerp van FlatFix Fusion. De klikbare los-vast koppelingen tussen de verschillende componenten en daksteunen bieden voldoende ruimte voor thermische expansie, zonder schade aan de dakhuid te veroorzaken. Deze innovatie voorkomt overdracht van thermische invloeden tussen het gebouw en het PV-systeem, wat schade aan beide voorkomt. Het gebruik van hoogwaardig kunststof, zoals PVC, zorgt bovendien voor optimale prestaties en minimaliseert PVC weekmakermigratie.

Vertrouw op de bewezen kwaliteit van het gepatenteerde FlatFix Fusion systeem, dat voortdurend wordt getest in windtunnels en voldoet aan de geldende normen. Als 100% Nederlands product biedt FlatFix Fusion een unieke standaard garantie van 20 jaar, waarmee duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:FlatFix Fusion Basisprofiel 550mm Zwart
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkEsdec
SKU1007655
Fabrieksgarantie20 jaar