ClickFit EVO - Montageprofiel staaldak optimizer ready - landscape

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

ESDEC introduceert de ClickFit EVO Landscape staaldak montageprofiel optimizer ready.
Dit montageprofiel maakt het mogelijk om power optimizers vast te maken aan een zonnepanelen systeem. Dankzij de aangepast hoogte is er voldoende ruimte voor een grote optimizer. Het lichte profiel is snel en gemakkelijk te monteren, veilig en betrouwbaar. Het heeft een ingebouwde waterkering, is lichter dan een railsysteem en heeft een garantie tot 20 jaar.

De Landscape staaldak montageprofiel optimizer ready heeft een hoogte van 50 millimeter. Hierdoor is er voldoende ruimte om een optimizer klem met optimizer te plaatsen. Daarbij creëert de ruimte voor direct afkoeling van de optimizer.

Het montageprofiel heeft voorgesponste gaten en een voorgeplakte EPDM-rubber. Je monteert de profielen zonder voorboren, dankzij de zelftappende schroef. Op deze wijze blijft de dakconstructie beter intact.
Deze methode is veel lichter dan een railsysteem. Het is overigens geschikt voor elk type trapezium en gegolfd staaldak, in combinatie met het adapterprofiel. De EPDM-rubbers garanderen waterdichtheid.

Er is tevens een profiel beschikbaar voor zonnepanelen systemen in een portrait opzet. Klik hier voor de ClickFit EVO Portrait staaldak montageprofiel optimizer ready.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:ClickFit EVO - Montageprofiel staaldak optimizer ready - landscape
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

MerkEsdec
SKU1008050