Zonnepanelen Leeuwarden

Bent u als installateur op zoek naar de beste zonnepanelen in Leeuwarden voor uw klanten? Dan kunt u uitstekend terecht bij Lepo Solar! Wij leveren namelijk alleen panelen van de meest vooraanstaande merken, zoals Q CELLS en United Renewable Energy. Deze behalen een zeer hoog rendement, zelfs bij relatief weinig zonlicht. Bovendien maken we de zonnepenelen op een dusdanige manier dat ze mooi op elkaar aansluiten en zorgen voor een strak uiterlijk op het dak.

URE zonnepanelen

URE zonnepanelen in Leeuwarden

Nieuwe technologie en innovatie staan voorop bij de topkwaliteit zonnepanelen van het merk URE (United Renewable Energy). Dit houdt in dat het bedrijf continu blijft zoeken naar manieren om het rendement van de panelen te verhogen. Bovendien zijn de URE zonnepanelen ware krachtpatsers; ze zijn bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals van wind en sneeuw. 

Alle zonnepanelen van Lepo Solar zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen

Zonne-energie met Q CELLS

Wist u dat onze zonnepanelen van het merk Q CELLS zo veel mogelijk machinaal worden geproduceerd? Hierdoor blijven de prijzen laag en kan er meer worden geïnvesteerd in de kwaliteit van de panelen. Die kwaliteit zorgt ervoor dat de panelen in eerste instantie door middel van hoge prestaties. Maar ook doordat de panelen hoge tempareturen makkelijk aankunnen, alsook druk van bovenaf. Denk aan een flinke pak sneeuw. Daarbij krijgt u op de Q-CELLS zonnepanelen een lange garantie bij de verschillende modellen. De garantie kan oplopen van 12 tot maar liefst 25 jaar. 


Zonnepanelen Leeuwarden zakelijk

U bespaart geld door uw zonnepanelen in Leeuwarden zakelijk in te kopen bij Lepo Solar. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen we u aantrekkelijke prijzen bieden wanneer u in grote aantallen bestelt. Zo leveren wij onze zonnepanelen met een aantal stuks in een doos of op een pallet. U kunt natuurlijk ook meerdere dozen of pallets bestellen. Wanneer u zakelijk zonne-energie gaat gebruiken, combineer de panelen dan met onze omvormers. We hebben ze van het vooraanstaande merk Solar Edge. voor u klaarliggen. Samen met de omvormers creëert u eenvoudig een compleet systeem.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. We beantwoorden ze graag en geven u passend advies. Meteen uw panelen kopen mag uiteraard ook. Maak snel een account aan en bestel uw zonnepanelen voor uw woning of bedrijf in Leeuwarden eenvoudig online.