Zonnepanelen Friesland

Wil je voor een scherpe prijs hoogwaardige zonnepanelen inkopen in Friesland? Dan zit je goed bij groothandel LEPO Solar. Je kunt de panelen doorverkopen en/of als installateur zelf installeren. Bij ons vind je alleen zonnepanelen van vooraanstaande merken, zoals United Renewable Energy en Q-CELLS. Hiermee profiteer je van het hoogste rendement, omdat de panelen zo veel mogelijk zonne-energie omzetten in elektriciteit. Straks beschik je met recht over de beste zonnepanelen van Friesland!

Zonnepanelen Friesland URE

URE zonnepanelen

Wanneer je op zoek bent naar zonnepanelen in Friesland, is het merk URE (United Renewable Energy) zeker aan te raden. Dit zijn panelen van de hoogste kwaliteit die er ook nog eens aantrekkelijk uitzien. Bovendien zet het bedrijf achter de zonnepanelen zich in om deze op een zo groen mogelijke manier te produceren. De panelen zijn bestand tegen extreme temperaturen en druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw. En stel dat je zelf jouw zonnepanelen in Friesland van URE gaat installeren: ze zijn erg gemakkelijk te solderen voor een snelle montage.

Alle zonnepanelen van LEPO Solar zijn:

  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Bestand tegen druk van buitenaf, zoals wind en sneeuw
  • Gemaakt om zo veel mogelijk zonne-energie op te vangen

Zonnepanelen Friesland Q-CELLS

Bij LEPO Solar vind je alleen maar topproducten voor uw zonne-energie, bijvoorbeeld onze zonnepanelen in Friesland van het merk Q-CELLS. Zelfs bij relatief weinig zonlicht profiteer je met deze panelen van hoge prestaties, effici├źntie en rendement. Net als de zonnepanelen van URE kunnen ze hoge waarden weerstaan qua temperatuur en druk van buitenaf. Bovendien profiteer je met onze zonnepanelen in Friesland van Q-CELLS van 12 tot 25 jaar garantie, afhankelijk van het model.


Zakelijk

Omdat LEGO Solar een groothandel is, kunt je jouw zonnepanelen in Friesland zakelijk bij ons inkopen. Wij kunnen een aantrekkelijke prijs bieden wanneer je de panelen in grotere aantallen bestelt. Maak een zakelijk account aan en je ziet gelijk hoeveel geld je kunt besparen. Heb je vragen over onze zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zo weet je straks zeker dat de zonnepanelen in Friesland die u zakelijk inkoopt voldoen aan jouw wensen.

Zonnepanelen Friesland kopen bij LEPO Solar

We hebben het gemakkelijk voor jou gemaakt om zonnepanelen in Friesland te kopen. Je ziet namelijk bij elk product hoeveel stuks er in een doos of pallet passen en hoeveel dozen er in een vrachtwagen of container gaan. Naast zonnepanelen vind je bij ons ook omvormers van het vooraanstaande merk SolarEdge. Deze monitoren en beheren niet alleen de productie en opslag van zonne-energie, maar ook het gebruik. Zo heb je door jouw omvormers en zonnepanelen in Friesland te kopen straks een topsysteem!