Omvormer Sneek

Zoals je misschien weet gebruik je een omvormer in Sneek om de gelijkstroom van jouw zonnepanelen om te zetten in wisselstroom. Deze laatste vorm van elektriciteit is geschikt om te gebruiken in jouw woning. Met een omvormer van het merk Solar Edge die je kunt kopen bij Lepo Solar profiteer je u van meer voordelen. Zo is het apparaat klein en licht en daardoor gemakkelijk te installeren. 

 

Solar Edge

Wist je dat omvormers van Solar Edge zijn voorzien van Power Optimizers? Dit zijn een soort stekkers die je achter elk afzonderlijk zonnepaneel plaatst, waardoor je het rendement van jouw zonnesysteem verhoogt. Bij zonnepanelen zonder deze optimizers wordt de opbrengst van zonne-energie bepaald door het zwaktste zonnepaneel. Bijvoorbeeld wanneer er één of meerdere panelen tijdelijk in de schaduw liggen. Of last hebben van vervuiling, waardoor ze minder zon op kunnen vangen. Daarnaast bieden de Power Optimizers als voordeel dat je gemakkelijk bij elk paneel de prestaties kunt monitoren. Stel dat er sprake is van een storing, dan ben je snel op de hoogte. Met behulp van optimizers kun je maar liefst 50 zonnepanelen aansluiten op de omvormer.

Met Solar Edge profiteer je van:

  • Superieur rendement van 99%
  • 12 jaar garantie (te verlengen tot 20 of 25 jaar)
  • Eenvoudige besturing via een app

Omvormer Sneek zakelijk

Wanneer je een bedrijf hebt als installateur of onze producten wilt doorverkopen, kunt je jouw omvormer in Sneek gemakkelijk zakelijk aanschaffen. Omdat Lepo Solar een groothandel is, kunnen wij onze producten in grote aantallen leveren. Bovendien hebben wij alles ruim op voorraad, waardoor je profiteert van een snelle levering. Wilt je zakelijk inkopen? Maak dan eenvoudig online een zakelijk account aan en profiteer van scherpe prijzen.