Omvormer Sneek

Zoals u misschien weet gebruikt u een omvormer in Sneek om de gelijkstroom van uw zonnepanelen om te zetten in wisselstroom. Deze laatste vorm van elektriciteit is geschikt om te gebruiken in uw woning. Met een omvormer van het merk Solar Edge die u kunt kopen bij Lepo Solar profiteert u van meer voordelen. Zo is het apparaat klein en licht en daardoor gemakkelijk te installeren. In het filmpje hieronder over onze omvormer in Sneek ziet u waarom:

 

Omvormer Sneek Solar Edge

Wist u dat een omvormer in Sneek van Solar Edge is voorzien van power optimizers? Dit zijn een soort stekkers die u achter elk afzonderlijk zonnepaneel plaatst, waardoor u het rendement van uw zonnesysteem verhoogt. Bovendien kunt u op deze manier gemakkelijk bij elk paneel de prestaties monitoren. Stel dat er sprake is van een storing, dan bent u snel op de hoogte. Met behulp van optimizers kunt u maar liefst 50 zonnepanelen aansluiten op uw omvormer in Sneek van Solar Edge.

Met een omvormer van Solar Edge profiteert u van:

  • Superieur rendement van 99%
  • 12 jaar garantie (te verlengen tot 20 of 25 jaar)
  • Eenvoudige besturing via een app

Omvormer Sneek zakelijk

Wanneer u een bedrijf heeft als installateur of onze producten wilt doorverkopen, kunt u uw omvormer in Sneek gemakkelijk zakelijk aanschaffen. Omdat Lepo Solar een groothandel is, kunnen wij onze producten in grote aantallen leveren. Bovendien hebben wij onze omvormers ruim op voorraad, waardoor u profiteert van een snelle levering. Wilt u uw omvormer in Sneek zakelijk inkopen? Maak dan eenvoudig online een zakelijk account aan. U profiteert van een scherpe prijs!