Omvormer Leeuwarden

Gelijkstroom van zonnepanelen omzetten in wisselstroom voor jouw woning is heel eenvoudig met een omvormer in Leeuwarden. Je profiteert van de hoogste kwaliteit met onze modellen van het merk Solar Edge. Dat zeggen we niet alleen bij Lepo Solar, we kunnen het ook garanderen. Je krijgt namelijk een garantie van standaard 12 jaar op onze omvormers. Deze is te verlengen tot 20 of 25 jaar. 

 

Het toonaangevende merk Solar Edge

Onze omvormers zijn van Solar Edge, een toonaangevend merk met nogal wat voordelen. Een daarvan is dat de omvormers kunt installeren met Power Optimizers. Dat zijn een soort stekkers die je achter elk afzonderlijk zonnepaneel kunt plaatsen. Dat maakt dat je de prestaties van het paneel verhoogt. Kies je voor zonnepanelen zonder deze optimizers, dan wordt de opbrengst van de zonne-energie bepaald door het zwakste zonnepaneel. Bijvoorbeeld omdat de panelen last hebben van vervuiling. Of omdat ze tijdelijk in de schaduw liggen en dus minder zonuren opvangen. Nog een voordeel is dat je met de optimizers jouw zonnesysteem optimaal kunt monitoren. En je weet ook precies wat er aan de hand is bij een eventuele storing. Ook fijn: voor een set van 50 zonnepanelen heb je maar één omvormer nodig hebt

Met Solar Edge profiteer je van:

  • Superieur rendement van 99%
  • 12 jaar garantie (te verlengen tot 20 of 25 jaar)
  • Eenvoudige besturing via een app

Omvormer Leeuwarden groothandel

Ook zelf duurzame energie opwekken? Koop dan je zonnepanelen en je omvormer in Leeuwarden bij groothandel Lepo Solar. Wij hebben al onze producten ruim op voorraad. Hierdoor kun je grote aantallen bestellen en profiteer je tegelijkertijd van scherpe prijzen én een snelle levering. Wil je zakelijk inkopen? Dat kan! Om als installateur of ander bedrijf klant te worden bij Lepo Solar hoef je alleen maar een zakelijk account aan te maken. Wilt je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.