Zonnepanelen Sets

BINNENKORT VERKRIJGBAAR.

Voor niks gaat de zon op. Wilt u ook net als vele anderen gaan voor zonnepanelen? Maak dan gebruik van onze voordelige zonnepanelen sets. Eén set bestaat uit zonnepanelen (8, 10 of 12 stuks), een omvormer en montagemateriaal. Mocht u liever de montage over willen laten aan ons, dan is dat uiteraard ook een optie. De sets zijn beschikbaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR.

Zonnepanelen gaan tientallen jaren mee

Met een set goede zonnepanelen, zoals onze topmerken URE en Q-CELLS, heeft u zo tientallen jaren profijt van uw investering. En daarbij bieden we u de sets aan met een aantrekkelijke prijs.

Maar de prijs is natuurlijk niet alleen belangrijk. U wilt er voornamelijk lang van kunnen genieten. Met onze zonnepanelen van URE en Q-CELLS heeft u het beste van twee werelden: een vriendelijke prijs en het jarenlange plezier van zelf voordelig uw energie opwekken.

Bestand tegen alle weersinvloeden

Zonnepanelen liggen dag en nacht, jaar in en jaar uit op uw dak. Het is vanzelfsprekend dat ze tegen een stootje moeten kunnen. We leveren dan ook zonnepanelen die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Denk aan extreme temperaturen, de druk van een laag sneeuw en ook harde windstoten zijn geen probleem.

Garantie op uw set zonnepanelen

Uiteraard bieden we alleen producten van de beste kwaliteit. Mocht er onverwacht tot iets kapot gaan, buiten uw schuld? Dan vervangen we het product volgens de (wettelijke) garantievoorwaarden.

Uw voordelen van groothandel LEPO Solar

  • Aantrekkelijke prijzen bij grote aantallen
  • Altijd bereikbaar voor vragen en advies
  • Gaat er een paneel onverwacht kapot binnen de garantieperiode? Dan vervangen we deze voor u.

Koop nu, betaal later uw zonnepanelen sets

Bestel vandaag uw set zonnepanelen voordelig bij LEPO Solar en betaal wanneer het u uitkomt. Heeft u nog vragen, dan staan we uiteraard met plezier klaar om ze voor u te beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR.