Sunny Boy 6.0-1AV-41

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

Sunny Boy 6.0-1AV-41 omvormers zijn snel en eenvoudig te installeren mede door het relatief lage gewicht. Daarnaast bevat het een schaduwmanagementsysteem, Shadefix. Dit is de nieuwe benaming voor OptiTrac Global Peak. Een ander voordeel is het automatisch monitoringssysteem van SMA, SMA Smart Connected.

Eenvoudige & snelle installatie

Er is voor installatie van deze omvormer slechts één monteur nodig. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het lichte gewicht van 17,5kg. De monteur hoeft de omvormer niet open te maken. Zowel voor als na plaatsing niet. De Sunny Boy 6.0-1AV-41 is gemakkelijk met bijvoorbeeld een smartphone of tablet te benaderen.

Shadefix

Wanneer een zonnepaneel gedeeltelijk door schaduw is bedekt zal het hele paneel hierdoor minder presteren. Cellen die volledig belicht worden zullen hinder ondervinden van cellen die worden beschaduwd. Shadefix zorgt ervoor dat in licht tot middelzwaar beschaduwde omgevingen de panelen alsnog optimaal werken. Dit is mogelijk doordat de beschaduwde zonnecellen worden omzeild en de zonnecellen die in zijn geheel worden belicht volledig worden benut. Hierdoor wordt vermogensverlies beperkt.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected is een monitoringssysteem van SMA wat eenmaal aangemelde omvormers automatisch in de gaten houdt. Zodra de Sunny Boy 6.0-1AV-41 geplaatst en aangemeld is bij SMA zal het systeem van SMA deze continu monitoren. Wanneer er een fout wordt geconstateerd zal SMA de installateur en klant direct een notificatie sturen. Zo kan de installateur direct reageren en het probleem oplossen. In het geval er een vervanging nodig is zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen leveren.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sunny Boy 6.0-1AV-41
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUA10065