Sunny Boy 1.5

Waardering:
0% of 100

 

  • Persoonlijk contact
  • Ruim assortiment A-merken
  • Kwaliteitsservice

Productomschrijving

De Sunny Boy 1.5 is, doordat het een compacte en lichtgewicht omvormer is, gemakkelijk en snel te installeren. Geïntegreerde software zorgt er daarnaast voor dat het goed te monitoren is, zowel lokaal als online. Een ander pluspunt is het schaduwmanagement systeem Shadefix, voorheen OptiTrac Global Peak. SMA houdt daarnaast alle aangesloten omvormers automatisch in de gaten via SMA Smart Connected.

Eenvoudige & snelle installatie

Door een compact ontwerp en een gewicht van slechts 9kg is de Sunny Boy 1.5 een eenvoudig en snel te installeren omvormer. Er zijn bijvoorbeeld slechts twee schroeven nodig voor montage, zonder de behoefte aan extra montagebeugels. Installatie is gemakkelijk door de geïntegreerde gebruikersinterface die via een smartphone, tablet, laptop of desktop te benaderen is.

 

Shadefix

Shadefix, voorheen OptiTrac Global Peak, zorgt er voor dat bijna alle actuele omvormers van SMA, waaronder de Sunny Boy 1.5, ook in omgevingen met lichte tot middelzware schaduwvorming optimaal werken. Dit zonder extra onderdelen. Shadefix zal stroom softwarematig om met schaduw bedekte cellen leiden, waardoor deze geen last zullen ondervinden van lager opbrengende cellen.

 

SMA Smart Connected

Na installatie kan de omvormer geactiveerd worden voor SMA Smart Connected en zal deze automatisch in de gaten worden gehouden door SMA. Zodra er afwijkingen in de werking geconstateerd worden zal SMA de betrokken partijen direct op de hoogte stellen. In het geval er een vervanging nodig is zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen na de storingsdiagnose automatisch leveren.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Sunny Boy 1.5
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUA10044
Gewicht9.20