SolarEdge Power Optimizer P800P-5R MDM BL (Voor 96 cells landscape)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 53,41

Productomschrijving

De SolarEdge Power Optimizer P800P-5R MDM BL is uiterst geschikt voor de parallel-schakeling van twee 96 cell panelen, in een landscape configuratie. Hiervoor heeft het dan ook een langere kabel van 1,8 meter. Daarnaast beschikt de optimizer over een nominaal DC-ingangsvermogen van 800 Watt en een absolute maximale ingangsspanning van 83 Volt. De optimizer is compatibel met 3-fase SE16K omvomers en groter.

Samenwerking componenten

Solaredge Power optimizers zijn speciaal ontwikkeld om te werken met Solaredge omvormers. Samen presteren zij optimaal en behalen zij een maximale energieopbrengst uit het PV-systeem. De optimizers bevatten een rendement van 99.5% en europees rendement van 98.6%. Dit zorgt voor 25% totaal hogere opbrengst.

Monitoring en connectoren

Door geavanceerd onderhoud is monitoring op paneelniveau mogelijk. Tevens is er de mogelijkheid tot spanninngsafschakeling op paneelniveau, voor de veiligheid van installateurs en brandweer. Bij een oneven aantal panelen in een string is het mogelijk om een P800p op één paneel aan te sluiten, mits de ongebruikte ingangsconnectoren correct worden afgesloten met de bijgeleverde afdichtingen. Daarnaast is de P800p uniek vanwege de MC4 ingangsconnector met dubbele ingang.

Flexibel ontwerp

Door het flexibele ontwerp is de optimizer snel en eenvoudig te installeren. Door bevestiging van een enkele bevestiging zijn de Solaredge power optimizers een ideale oplossing voor het PV-systeem

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge Power Optimizer P800P-5R MDM BL (Voor 96 cells landscape)
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUP800P-5RMDMBL