SolarEdge Power Optimizer P485-4R M4M RM (Voor hoogspanningsmodules output)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 50,91

Productomschrijving

Sinds het tweede kwartaal van 2020 is de maximale kortsluitstroom gewijzigd van 10,1 naar 11 Adc.

Deze SolarEdge P485 power optimizer is alleen geschikt voor dunne hoogspannings film panelen. Output kabel lengte 1.2m, single input) 405Wp. De power optimizer is speciaal ontworpen om te werken met SolarEdge omvormers.

Opbrengsten PV-systeem

De optimizer zorgt voor maximale opbrengsten uit het PV systeem en bestemd over een superieur rendement van 99.5%. Door gebruik te maken van de beste optimalisatietechnologie worden alle soorten mismatch-verliezen, schaduwingen en productietoleranties geëlimineerd. Met een MPP-Tracker per paneel wordt er een zo hoog mogelijke energieopbrengst behaald.

Flexibiliteit

Door de MPP-Trackers per paneel ontstaat er een flexibele installatiemogelijkheid. De installatie kan op meerdere oriëntaties, hellingshoeken en paneelsoorten in dezelfde string worden geïnstalleerd. Met een flexibel systeemontwerp is de omvormer optimaal geschikt voor elke ruimte. Met snelle en eenvoudige installatie en enkele bevestiging is de power optimizer binnen no-time geïnstalleerd.

Veiligheid en monitoring

Door onderhoud op paneelniveau is geavanceerd onderhoud en spanningsschakeling op paneelniveau te monitoren. De power optimizers bewaken de prestaties van elk paneel en communiceren de prestatiegegevens naar het SolarEdge monitoringsplatform. Hierdoor word er een duidelijk beeld weergeven van de prestaties van het PV-systeem. Met geavanceerde real-time prestatiemetingen.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge Power Optimizer P485-4R M4M RM (Voor hoogspanningsmodules output)
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUP485-4R M4M RM