SolarEdge Power Optimizer M1600-1RMMRTTY

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 104,42

Productomschrijving

Let op! Deze Solaredge power optimizer werkt alleen met 72-cell zonnepanelen.

De Solaredge M1600 power optimizer is speciaal ontwikkeld om te werken met commerciële Solaredge omvormers vanaf SE30k en daar boven. Samen genereren zij een maximaal behaalbare energieopbrengst en zorgen zij voor een presterend zonnepanelen-systeem.  Er kunnen totaal 4 zonnepanelen worden aangesloten op de power optimizer van Solaredge

De optimizer komt met een 12.5 – 105 MPPT operating range en 12.5 ISC. Tevens is de optimizer geschikt voor open veld opstellingen.

Belangrijke informatie

De M1600 power optimizer van Solaredge is geschikt voor open veld opstellingen. Tevens is deze niet geschikt voor daken en parallel opstellingen. Dit geldt ook voor 1 row > portrait & landscape configuration. Het is belangrijk dat de secondary input wordt afgesloten als alleen de primary input wordt gebruikt.

Eigenschappen

De nieuwe Solaredge power optimizer zorgt samen met Solaredge omvormers voor een efficiënt PV-systeem. Samen genereren zij een hoge opbrengst en werken deze zo nauw mogelijk samen om het meeste energie uit de zonnepanelen te halen. Een enkele optimizer kan totaal 4 72-cell zonnepanelen ondersteunen en levert 25% hogere energieopbrengst. Hierdoor word het geïnvesteerde bedrag sneller terugverdient en kan er sneller winst worden gemaakt.

Efficiëntie

De optimizers bevatten een superieure efficiëntie van 99.5% en hebben een extreem lange string lengte voor het balanceren van de systeemkosten. Het is mogelijk om de modules op paneelniveau te beheren. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om bij brand of onderhoud de modules tijdelijk uit te schakelen. Doordat Solaredge de nieuwste technologie toepast bij de ontwikkeling van hun producten is het ook mogelijk om de modules op paneelniveau te monitoren.

Installatie & veiligheid

De optimizer bevat snelle installatie door middel van 1 klem. Hierdoor kunnen de optimizers snel en eenvoudig worden geïnstalleerd en bespaart dit op kosten van de installateur.

Met IP68 beveiligingsgraad waardoor installatie binnen & buiten mogelijk is, de optimizers maken gebruik van MC4 connectoren

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge Power Optimizer M1600-1RMMRTTY
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUM1600-1RMMRTTY