SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer, 7.0kW, met SetApp configuratie

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.903,20

Productomschrijving

De Solaredge 3PH 7,0Kwh Storedge omvormer is gemakkelijk te installeren en kan worden gebruikt voor PV-productie als accu opslag. De omvormer is een ideale oplossing voor een 3-fase zonnepanelen-installatie met accu-opslagsystemen. De omvormer bevat een DC-vermogen van 9450Wp en nomimaal AC-vermogen van 7000V/A. Met een EU-rendement van 97,3% wordt er een maximale energieopbrengst behaald.

Monitoring Set-app

Door geïntegreerde Set-app configuratie is het mogelijk om de omvormer eenvoudig te configureren en monitoren. Door gebruik te maken van de Set-app app van Solaredge kan de gebruiker de prestatiegegevens snel en eenvoudig op een smartphone of tablet bekijken.

De Storedge geeft volledig inzicht op paneelniveau waardoor de prestatiegegevens duidelijk en overzichtelijk worden weergeven. Met eigen inzicht in accustatus, PV-productie en gegevens van eigen gebruik.

Opwekking Storedge

De Solaredge 3PH 7,0Kwh Storedge omvormer wekt meer energie op door het DC-gekoppelde systeem architectuur. Dit systeem zorgt voor een directe sturing van PV-stroom zonder enig verlies van wisselstroomconversie. Hierdoor word er een maximale energieopbrengst behaald.

Veiligheid omvormer

Met de  Solaredge 3PH 7,0Kwh Storedge omvormer wordt het installeren en onderhouden van de PV-installatie nog veiliger. De omvormer is ontworpen om tijdens onderhoud of installatie de hoogspanning uit te kunnen schakelen. Hierdoor is het veiliger voor de monteur en de PV-installatie.

Accu

Het is mogelijk om verschillende 48V-laagspanningsaccu’s van verschillende leveranciers aan te sluiten op de Storedge. Hierdoor ontstaat er een grotere flexibiliteit van de Solaredge Storedge omvormers.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer, 7.0kW, met SetApp configuratie
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUSE7K-RWS48BNN4