SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer, 10.0kW, met SetApp configuratie

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 2.070,68

Productomschrijving

De SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer omvormers is de ideale oplossing voor een 3-fase PV installatie met accu-opslagsystemen. De omvormer is gemakkelijk te installeren en kan worden gebruikt voor zowel PV-productie als accu-opslag.  De omvormer bevat 13,500Wp DC vermogen en een AC vermogen van 10,000V/A. Dit onder een maximale AC-stroom ( per fase ) van 8. Met een EU-rendement van 97,3 wordt er een maximale opbrengst uit het PV-systeem behaald.

Veiligheid

SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer is ontworpen om tijdens het installeren of onderhouden de hoogspanning te kunnen uitschakelen. Dit zorgt voor extra veiligheid voor het PV-systeem en monteur. Hierdoor is de Storedge een betere keuze voor een zonnepanelen-installatie.

Opwekking Storedge

De Solaredge 3PH 10,0Kwh Storedge omvormer wekt meer energie op door het DC-gekoppelde systeem architectuur. Dit systeem zorgt voor een directe sturing van PV-stroom zonder enig verlies van wisselstroomconversie. Hierdoor word er een maximale energieopbrengst behaald.

Accu

Het is mogelijk om verschillende 48V-laagspanningsaccu’s van verschillende leveranciers aan te sluiten op de Storedge. Hierdoor ontstaat er een grotere flexibiliteit van de Solaredge Storedge omvormers. 

Let op! Om te verbinden met uw Wi-Fi-netwerk heeft u een externe antenne nodig. (artikelnummer: SE-ANT-ZBWIFI-KIT

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3PH StorEdge Omvormer, 10.0kW, met SetApp configuratie
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUSE10K-RWS48BNN4