SolarEdge 3PH Omvormer, 15.0kW, met SetApp configuratie (Plastic cover)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.110,38

Productomschrijving

U hebt een externe antenne nodig om verbinding te maken met uw WiFi-netwerk. (artikelnummer: SE-ANT-ZBWIFI-KIT)

De 3-fase 15.0 Kwh omvormer van Solaredge is speciaal ontwikkeld om te werken met Solaredge Optimizers.

De omvormer is ideaal voor commerciële zonnepanelen-installaties. Met het gecombineerde en geavanceerde digitale besturingstechnologie zorgt het  voor een efficiente stroomconversiearchitectuur om de maximale opbrengst uit het PV-systeem te behalen.

De omvormer komt met Set-app configuratie waardoor de omvormer eenvoudig en snel te monitoren is door het gebruik van een Set-app app op een smartphone of tablet.

Eigenschappen en prestaties

De omvormer komt met een vaste spanningstechnologie die ervoor zorgt dat de omvormer altijd met de optimale ingangsspanning presteert. Dit ongeacht het aantal modules in een string of omgevingsomstandigheden.

Een eigen gegevens bewakingontvanger is in de omvormer geïntegreerd en verzamelt de algemene prestatiegegevens van de Power optimizer van elke individuele PV-module. Deze gegevens worden via het web verzonden en via het Solaredge-monitoringsplatform geanalyseerd. Er wordt gelijk gekeken naar foutdetectie en probleemoplossingen van PV-systemen.

Set-app configuratie

Het configureren van omvormers was nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is nu mogelik om de omvormer via een smartphone of tablet te configureren en te controleren.

Door behulp van de Set-app configuratie wordt er een snelle en directe verbinding gemaakt met de Set-app app van Solaredge. Alle benodigde informatie ontvangt de app rechstreeks van het PV-systeem.

Met communicatiemiddelen zoals WiFi, Ethernet of Zigbee Gateway kan de omvormer snel en eenvoudig gebruik maken van de netwerkverbinding.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 3PH Omvormer, 15.0kW, met SetApp configuratie (Plastic cover)
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUSE15K-RW0T0BNN4
AC energie output15.000
DC energie input20.250
Gewicht33.20 kg