SolarEdge 1PH Omvormer, 4.6 kW, HD-Wave (Alleen geldig voor Duitsland)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.100,48

Productomschrijving

De SolarEdge enkelfase omvormer SE5000H-DE000BNN4 is alleen beschikbaar voor Duitsland

De SE5000H-DE000BNN4 omvormer van Solaredge is ideaal voor residentiele PV-installaties. Met een totaal AC vermogen van 4600 VA en een DC vermogen van 7130 Watt word er een hoge energieopbrengst behaald uit het PV-systeem. Met een hoog Europees rendement van 98,3% en een record brekende 99.2% prestatie behaalt de SE2000 een maximale energieopbrengst uit het PV-systeem.

Set-app configuratie

Door de geïntegreerde Set-app configuratie van Solaredge, word er een snelle en directe verbinding gemaakt met de omvormer. De gebruiker kan de gegevens van de omvormer snel en eenvoudig inzien op een smartphone of tablet. Door gebruik te maken van de ingebouwde Wifi acces point van de omvormer ontstaat er een lokale verbinding.

Veiligheid

Met beveiligingsgraad IP65, is de omvormer geschikt voor zowel buiten en binnen installatieDe omvormer is extreem klein, licht en eenvoudig te installeren. Hierdoor bespaart de installateur op tijd & kosten van het installeren van de zonnepanelen-installatie. De omvormer heeft een vaste werkspanning wat ideaal is voor het gebruik van langere strings. Met geavanceerde veiligheidsfuncties die beschermen tegen onder anderen vlambogen. Dit dankzij een geïntegreerde bescherming van Solaredge.

Comptabiliteit

De omvormer is speciaal ontwikkeld om te werken met Solaredge power optimizers. Door de omvormer te combineren met power optimizers van Solaredge, word er een maximale energieopbrengst per PV-module behaald. Hierdoor is monitoring op paneelniveau mogelijk en ontstaat er een duidelijk inzicht in opbrengst per PV-module.

HD-wave technologie

Bij de ontwikkeling van de nieuwste 1-fase generatie omvormers van Solaredge is gebruik gemaakt van een nieuwe vermogensconversie. Deze conversie is gebaseerd op elektronische schakeltechnieken en geavanceerde DSP processen. De omvormer is instaat om zuivere sinusgolven te produceren. Door dit proces hebben de omvormers minder magnetische componenten en koelelementen nodig. Dit levert een kleinere en lichtere omvormer op die gemakkelijk te transporteren is en door een persoon geïnstalleerd kan worden. Het record brekende rendement zorgt voor een nog hogere energieopbrengst 

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 1PH Omvormer, 4.6 kW, HD-Wave (Alleen geldig voor Duitsland)
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUSE5000H-DE000BNN4
AC energie output5000