SolarEdge 1PH Omvormer, 2.0kW met compacte technologie, verlengde communicatie

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 626,95

Productomschrijving

De Solaredge SE2000M-RWK02BNN4 wordt samen met de M2460 Power optimizer geleverd. De omvormer heeft een maximaal AC vermogen van 2000VA en behaalt een maximaal rendement van 97%. De power optimizer heeft een totale uitgangsstroom van 10.5ADC met een maximaal rendement van 99.5%. Het totale maximale DC-vermogen van dit systeem is 2640WDC.

Communicatie interface

Deze omvormer is een uitgebreide variant van de SE2000M-RWK01NNN4 doordat deze met verlengde communicatie word geleverd. De omvormer bezit namelijk een communicatie interface waardoor verbinden met een draadloos netwerk mogelijk is.

Hiervoor is het noodzakelijk dat de SolarEdge WiFi antenne (SE-ANT-ZBWIFI-KIT) word aangesloten op de omvormer. Dit is los te koop en word niet standaard aangeleverd.

Comptabiliteit

Deze slimme en efficiënte Solaredge oplossing bevat een enkele power optimizer met totaal 4 MPP-Trackers. Hierdoor is het mogelijk om een hogere energieopbrengst per paneel te produceren. Elke MPP-Tracker kan een of twee 60-cell zonnepanelen ondersteunen. Deze power optimizer werkt uitsluitend met de nieuwe 1-fase Solaredge omvormer die geschikt is voor binnen & buiten installatie.

Veiligheid

De omvormer is licht waardoor het mogelijk is om deze snel en eenvoudig te installeren. Verkrijgbaar in versies van 1KW, 1,5KW en 2KW.

De omvormer is uitgerust met SafeDC TM-mechanisme voor extra en betere veiligheid. SafeDC is speciaal ontworpen om voor elke module de systeemspanning te kunnen uitschakelen. DE omvormer is daarnaast uitluitend ontwikkeld om de energie van DC/AC om te zetten. Alle extra functies worden beheerd door de bijgeleverde power optimzer

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 1PH Omvormer, 2.0kW met compacte technologie, verlengde communicatie
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUSE2000M-RWK02BNN4