SolarEdge 1PH Omvormer, 1.5kW met compacte technologie, basic communicatie

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 398,70

Productomschrijving

Deze omvormer van Solaredge is speciaal ontworpen voor residentiele PV-installaties. Zoals Sociale woningbouw, woningcorporaties en woningen met kleine dakoppervlaktes. De DC-geoptimaliseerde omvormer is compact en bevat snelle en eenvoudige installatie. Dit zowel op nieuwe en bestaande daken. De omvormer levert genoeg betaalbare schone energie.

Functies en Compatibiliteit

De SolaEdge omvormer komt inclusief een enkele power optimizer met totaal 4MPP-Trackers per paneel. Hiermee word er een maximale energieopbrengst behaald. Elke tracker ondersteunt 1 of 2 60-cell zonnepanelen. De omvormer kan binnen en buiten worden geinstalleerd;.

Met een compact en licht ontwerp kan de omvormer snel en eenvoudig worden geinstalleerd. Hierdoor bespaart de installateur tijd & kosten. De omvormer is in verschillende versies verkrijgbaar

Extra beveiliging

De omvormer wordt geleverd met een SafeDC TM-mechanisme. Dit zorgt voor extra veiligheid van de omvormer. Safe DC maakt het mogelijk om systeemspanning voor elke individuele module uit te schakelen. Ook is de omvormer geschikt om de stroom om te zetten naar DC of AC. Extra functies worden beheerd door het toegevoegde M2640 power optimizer.

Vermogen optimizer

De SE1500M -RWK02BNN4 heeft een totaal vermogen vban 1500VA en een maximaal rendement van 97%. Het europese rendement hiervan bevat 96.5%. De omvormer is een uitgebreide variant van de SE1500M -RWK01NNN4 en bevat wel een communicatie interface. Voor connectie met een draadloos netwerk moet er gebuik worden gemaakt van de SolarEdge WiFi antenne (SE-ANT-ZBWIFI-KIT).

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge 1PH Omvormer, 1.5kW met compacte technologie, basic communicatie
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUSE1500M-RWK01NNN4