SolarEdge Power Optimizer P850-5R MXM BY (voor high power/bi-facial)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 55,98

Productomschrijving

De SolarEdge P850 Power Optimizer is een zeer krachtige optimizer. Het is speciaal ontwikkeld voor de serieschakeling van twee high-power panelen of twee bifaciale panelen. De P850 heeft een nominaal DC-ingangsvermogen van 850 watt en een absoluut maximale ingangsspanning van 120 volt. De optimizer is compatibel met driefasige SE16K-omvormers en groter.

Rendement en maximale opbrengst

SolarEdge Power Optimizers zijn speciaal ontworpen om te werken met SolarEdge-omvormers. De optimizers genereren 25% meer opbrengst. Het elimineert eventuele misaanpassingsverliezen, variërend van producttoleranties tot beschaduwing. Daarnaast hebben de optimizers een superieur rendement van 99,5% en een Europees rendement van 98,6%.

Monitoring paneelniveau

SolarEdge Power Optimizers maken geavanceerd onderhoud mogelijk dankzij monitoring op paneelniveau. Er is ook de mogelijkheid van stroomonderbreking op paneelniveau, voor de veiligheid van installateurs en brandweerlieden. Deze gegevens worden verstuurd naar het Solaregde monitoringsplatform. Hier word er gekeken naar foutdetecie, prestatieanalyse en eventuele updates voor de optimizers.

 

De P850-5RMXMBY heeft een uitgangskabel van 2,2 meter en een ingangskabel van 1,3 meter.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge Power Optimizer P850-5R MXM BY (voor high power/bi-facial)
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUP850-5RMXMBY
Gewicht1 kg