SolarEdge Power Optimizer P850-5R M4M BY (voor high power/bi-facial)

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 51,47

Productomschrijving

SolarEdge Power Optimizers zijn speciaal ontworpen om met SolarEdge omvormers te werken. De optimizers genereren 25% meer opbrengst. Het verhelpt elk verlies door mismatch, variërend van producttoleranties tot schaduwvorming. Daarnaast hebben de optimizers een superieur rendement van 99,5% en een Europees rendement van 98,6%.

Het flexibele systeemontwerp zorgt voor optimaal gebruik in de beschikbaar ruimte. Optimizers zijn snel te monteren dankzij de één enkele bevestiging.

SolarEdge Power Optimizers maken geavanceerd onderhoud mogelijk dankzij het monitoren op paneelniveau. Tevens is er de mogelijkheid tot spanninngsafschakeling op paneelniveau, voor de veiligheid van installateurs en brandweer.

De SolarEdge P850 Power Optimizer is een zeer krachtige optimizer. Het is speciaal ontwikkeld voor de serie-schakeling van twee hoge vermogen panelen, of twee bifaciale panelen. De P850 beschikt over een nominaal DC-ingangsvermogen van 850 Watt en een absolute maximale ingangsspanning van 120 Volt. De optimizer is compatibel met 3-fase SE16K omvomers en groter.

De P850-5RM4MBY heeft een uitgangskabel van 2,2 meter en een ingangskabel van 16 centimeter.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:SolarEdge Power Optimizer P850-5R M4M BY (voor high power/bi-facial)
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUP850-5RM4MBY
Gewicht1 kg