Growatt 8000TL3-S

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 951,52

Productomschrijving

De Growatt 8000TL3-S is een driefase omvormer met een totaal vermogen van 9600Wp en een AC uitgangsvermogen van 8000Kwh. De omvormer beschikt over een geïntegreerde DC-schakelaar en een ingebouwd monitoringsysteem. Met dit systeem is het nog makkelijker om de prestaties van het zonnepanelen-systeem in te zien. De omvormer beschikt over 2 MPPT trackers met een nauwkeurigheid van 99.5%. Growatt omvormers beschikken over de nieuwste GT-Topology,

GT-Topology

De Growatt 8000TL3-S omvormer maakt gebruik van speciale GT-Topolgy. Dit zorgt voor natuurlijke koeling van de omvormer waardoor er geen ventilator of transformator nodig is. Growatt is een van de weinige op de markt die deze technologie hanteert. Door deze technologie wordt de omvormer duurzamer, lichter en geruislozer. Hierdoor word installatie van de omvormer nog gemakkelijker. Growatt onderscheidt zich met andere op de markt door gebruik te maken van deze technologie.

Monitoringssysteem

De Growatt 8000TL3-S maakt gebruik van een intern communicatiesysteem. Hierdoor is het niet nodig om een externe communicatiekit te gebruiken. Door middel van RF,WiFi, LAN of een Growatt Shinelink kan er gemakkelijk verbinding worden gemaakt met de omvormer.  Voor WiFi wordt er gebruik gemaakt van een Growatt WiFi Stick. Data kan dan makkelijk worden verzonden naar uw smartphone of tablet, hierdoor kunt u nog sneller de prestaties van uw PV-systeem inzien.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 8000TL3-S
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUGROWATT 8000TL3-S