Growatt 750S

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 200,32

Productomschrijving

class = "inklapbaar"> class = "waarde">

Deze  Growatt 750-S  1-fase omvormer is geschikt voor residentiele installaties. De omvormer heeft een compact en functioneel ontwerp waardoor snelle en gemakkelijke installatie plaatsvond. Door de hoge vermogensdichtheid en de Transformaterloze Tp-Topology is de omvormer erg duurzaam en geluidsdicht. Growatt onderscheidt zich niet met andere soorten omvormers. De Growatt 750-S kan leiden tot optimale presteren en zoveel mogelijk energie op wekken. De omvormer beschikt over een geïntegreerde DC-Schakelaar en een hoge efficiëntie van 97,4%. Door het ingebouwde monitoringssysteem van Growatt is het mogelijk om de prestaties van het PV-systeem te monitoren.

Monitoringsysteem

Met het ingebouwde monitoringsysteem van de Growatt 750-S is het mogelijk om uw PV-installatie te monitoren. Het systeem maakt gebruik van een LAN, WI-Fi of een Growatt Shinelink verbinding. Met deze 3 opties is er genoeg keuze om de prestaties van het PV-systeem in te zien. 

Transformatorloos

De Growatt 750-S heeft geen transformator of ventilator waardoor deze erg geruisloos en duurzaam is. Growatt onderscheidt zich met deze technologie en probeert hiermee het PV-systeem te optimaliseren.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 750S
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUGROWATT 750S