Growatt 5000TL3-S

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 767,17

Productomschrijving

De Growatt 5000TL3-S driefase omvormer beschikt over een geïntegreerde DC-schakelaar en een ingebouwd monitoringsysteem. De Growatt 5000TL3-S heeft een totaal Wp vermogen van 6000Wp en een Max AC uitgangsvermogen van 5000Wp. De omvormer beschikt over GT-Topology waardoor deze geen ventilator of transformator heeft. Dit maakt de omvormer duurzamer, geruisloos en lichter. Hierdoor is installatie van de omvormer nog gemakkelijker en bespaart de installateur tijd en kosten.

Ingebouwd monitoringsysteem

Met het ingebouwde monitoringsysteem van de Growatt 5000TL3-S is het mogelijk om de energieopbrengst van de PV-installatie in kaart te brengen. Er is geen externe communicatiekit nodig wat een kost- en tijd besparend is voor de klant en installateur. Door middel van RF,WiFi,Ethernet of een Growatt Shinelink kunt u gemakkelijk data inzien van de PV-installatie. Voor WiFi is het noodzakelijk dat er een WiFi dongle van Growatt word aangeschaft zodat de data snel en efficiënt met een smartphone of tablet kan worden bekeken.

GT-Topology: Transformaterloos en ventilatorloos

Growatt 5000TL3-S maakt gebruik van de nieuwste growatt GT-Topology. Deze technologie zorgt ervoor dat er natuurlijke koeling in de omvormer plaatsvind. Hierdoor is er geen ventilator of transformator nodig. Dit zorgt voor een duurzamere ,geruisloze en lichtere omvormer. De omvormer gaat langer mee en installatie word gemakkelijker

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 5000TL3-S
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUGROWATT 5000TL3-S