Growatt 3PH Hybrid Inverter SPH5000 BH

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.537,38

Productomschrijving

De Growatt SPH 4000 BH 3-fase batterij omvormer beschikt over 4000W AC vermogen en 5200W PV vermogen. De batterij omvormer is ontwikkeld om energie op te slaan in accu’s om deze energie later te hergebruiken. Door dit systeem te gebruiken wordt er op een efficiëntere en slimmere manier gebruik gemaakt van de opgewekte energie. De omvormer maakt het mogelijk om het elektriciteitsnet, de zonnepanelen en de batterij met elkaar te verbinden. Tevens is het systeem werkbaar zonder batterij en is het mogelijk om een koppeling te maken met het stroomnet.

Eigenschappen

De Growatt SPH 4000 BH bevat 2MPPT zodat er in totaal 2 strings kunnen worden aangesloten. De omvormer is werkbaar met hoge voltage batterijen.

De omvormer beschikt niet over een transformator of ventilator waardoor deze erg geruisloos is. Dit is perfect voor residentiële installaties of installaties in kantoorgebouwen. Growatt gebruikt een GT-Topology waardoor er natuurlijke koeling van de omvormer plaatsvindt, dit is efficiënt en geeft de omvormer een nog langere levensduur.

Veiligheid

De Growatt SPH 4000 BH komt inclusief IP65 beveiliginsgraad waardoor deze voor buiten en binnen installatie is geschikt. Er zijn meerdere werkbare programma’s beschikbaar, hierdoor kan de gebruiker de omvormer aanpassen naar wens en het eigen verbruik van de omvormer verhogen.

De omvormers output kan tevens een back-up leveren tijdens afwezigheid van het stroomnet.

Growatt online service

Growatt levert een online smart service (OSS). Dit is een service die snel kan worden geleverd en het verlaagt de kosten voor de installateurs en distribiteurs. De Growatt online service werkt met een APP en het OSS systeem web server. Deze verzamelen samen data en analyseren Growatt productsystemen.

Rendement

De hybride omvormer komt met een efficiency van 97.6% en een Euro European efficiency van 97%. Hierdoor kan er een maximale opbrengst met het PV-systeem worden behaald. Growatt is tevens een van de meest merk omvormers wereldwijd.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 3PH Hybrid Inverter SPH5000 BH
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUGROWATT SPH5000 BH
AC energie output4000