Growatt 3PH Hybrid Inverter SPA 6000 BH

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.561,06

Productomschrijving

De Growatt 3PH Hybrid Inverter SPA 6000 BH is een AC gekoppelde hybride omvormer. Het is een batterij-energieopslagsysteem wat is aangesloten op een PV-systeem via wisselstroom (AC) elektriciteit.

De Growatt SPA6000BH omvormer bevat een DC en AC vermogen van 6000Wp. De omvormer is geschikt voor zowel retrofit en nieuwe installaties. De SPA omvormer is werkbaar met 3 verschilende werkbare programma’s en is geschikt om te werken met hoge voltage batterijen.

SPA-serie wordt in combinatie met een batterij AC-zijdig geïntegreerd. Hierbij wordt een eventueel overschot aan geproduceerde AC-energie in een batterij opgeslagen. Deze energie wordt later hergebruikt als de elektriciteits prijs hoger ligt. Deze energie wordt niet teruggeleverd aan het net.

Veiligheid & installatie

De SPA omvormer komt met beveiligingsgraad IP65 waardoor buiten & binnen installatie mogelijk is. De omvormer bevat geen ventilator of transformator, hierdoor vind er een lage geluidsproductie plaats en is deze erg geruisloos. De omvormer is hierdoor geschikt voor zowel kantoorpanden of residentiële gebouwen. Natuurlijke koeling is een uniek aspect van de Growatt omvormers.

Growatt Online Service

Growatt biedt een online service aan die de kosten voor installateurs en distribiteurs verlaagd. Dit is een efficiënte en slimme oplossing voor het snel en efficiënt aanbieden van Online service. Growat OSS werkt met de Shinephone app & de webserver van Growatt.

Het OSS systeem helpt niet alleen met serviceverlening, maar het helpt de omvormer ook met foutdetectie en eventuele problemen op te lossen. Dit systeem maakt het mogelijk om de omvormer vanaf afstand te update, repareren maar ook data analyseren gaat via de online service van Growatt.

Batterij

De Growatt SPA6000 bevat een hoge batterij efficiëntie, hierdoor kan er veel energie worden opgeslagen en worden hergebruikt bij hoge elektriciteitsprijzen. De omvormer bevat een lithum batterij met een capaciteit van 5-50LKwh. Maximaal installeerbare hoogte bevat 3000M.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 3PH Hybrid Inverter SPA 6000 BH
Uw waardering
Productspecificaties

Algemeen

SKUGROWATT SPA6000 BH