Growatt 12000TL3-S

Waardering:
0% of 100
  • Levering uit voorraad
  • Uniek Adviesconcept
  • Producten van A-kwaliteit
  • Achteraf betalen
Excl. BTW
€ 1.139,72

Productomschrijving

De Growatt 12000TL3-S heeft een relatief compact ontwerp waardoor snelle en eenvoudige installatie mogelijk is. De omvormer is geschikt voor 1000V systemen met een maximale efficiëntie 98,4%. Het maximale ingangsvermogen is gesteld op 14400W en het nominale uitgangsvermogen is 12000W. De omvormer is transformatorloos en maakt gebruik van natuurlijke koeling. Hierdoor is het apparaat lichter, compacter, stiller en betrouwbaarder. Communicatie is optioneel mogelijk via RF, wifi of ethernet.

Compact ontwerp

Een transformator is vaak zwaar en van relatief formaat. Door deze achterwege te laten wordt de omvormer een stuk lichter en kan het ontwerp compacter gemaakt worden. Een ander voordeel van een transformatorloze omvormer is dat de efficiëntie omhoog gaat. Dit verlies van efficiëntie komt door de manier waarop transformators gebouwd zijn en werken. Waar vaak mechanische koeling wordt toegepast, maakt de Growatt 12000TL3-S gebruik van natuurlijke convectie. Niet alleen is de omvormer hierdoor een heel stuk stiller, het wordt ook een stuk betrouwbaarder. Bewegende delen, zoals een ventilator, zijn naast onderhoudsgevoelig ook vatbaar voor defecten en storingen.

Communicatie

Standaard geïntegreerd is RS232 en RS485. Daarnaast is er de mogelijkheid om verbinding te maken via RF (radiofrequentie), ethernet of wifi. Dit via apart aan te schaffen apparaten. Radiofrequentie verbindt vervolgens direct met het apparaat, waar ethernet en wifi gebruik maken van een netwerk.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Growatt 12000TL3-S
Uw waardering
Productspecificaties

Product Details

SKUGROWATT 12000TL3-S